Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
34 minuty temu, Kadajo napisał(a):

Pietruszka :E

Lubie GA (General Aviation) :D

24H pozniej...

image.thumb.png.c8ff4a099fead2c61645800c372d6d12.png

:smiech:

Te serwery to chyba stoją na Intelach...

I na internecie mobilnym z Plusa, zuzyli dane komórkowe i teraz im net zwolnił :E

Edytowane przez Godlike
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Ono/jego/temu/onu/śmigłowiec sztu... a nie, to MFS, śmigłowiec szturmowy chyba nie przejdzie... choć top guna dodali :P 

Edytowane przez Zas
  • Haha 2
Opublikowano
23 minuty temu, Joloxx9 napisał(a):

WIsi tak od 20 min, dlugo sie ta tozszamosc bedzie ustalac? 

Po co czekasz? I tak nie zagrasz, bo potem lot się ładuje 10-30 minut, a jak się załaduje to nie ma tekstur xD 

Opublikowano (edytowane)

Mi po 8 rano nie chciało się załadować, to gdzie wieczorem ;) 

Trzeba czekać na łatki, bo nie może tak być, że każde uruchomienie gry pobiera dane z chmury od zera, szanujmy się. Ja gram w Metro VR w tym czasie :E 

EDIT: Odpaliłem z ciekawości, udało się po 5 minutach! Ale tekstur na lotnisku i tak nie ma LOL 

EDIT2: Zbyt niska przepustowość xD  Łącze 1000 Mbps xD 

Edytowane przez galakty
Opublikowano
10 godzin temu, DżonyBi napisał(a):

Forumowicz zapytał o tani kontroler. Ten co poleciłem (222,99zł) jest najlepszy z uproszczoną przepustnicą. Koniec, kropka.

Poleć mu wolant, orczyki osobno tj. pedały na podłogę i rozbudowaną przepustnicę. Śmieszny jesteś.

Niepotrzebnie się unosisz bo gość miał rację. Przepustnica to po prostu osobne urządzenie które może mieć różny kształt i funkcje od prostszych jak ta z zestawu TM16000M albo bardziej zaawansowana jak Honeycomb Bravo. Ja kupiłem zestaw TM ale chyba zmienię jednak na wolant.

To co ty poleciłeś jest jak najbardziej spoko zwłaszcza że gość nie wie czy mu się nie znudzi. Ale to że do suwaka da się przypisać funkcje przepustnicy nie znaczy że jest to przepustnica. Równie dobrze mógłbym powiedzieć że moja klawiatura to kierownica bo mogę przypisać skręcanie do klawiszy. 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Asag napisał(a):

Polecam się na przyszłość, zostaw suba i Like-a! :cool:

Dałbym, ale tak naprawdę nic się nie dowiedziałem nowego. Grałem na joysticku Airbus, ale też na wolancie z dedykowaną przepustnicą i orczykami.

Screenshot_20241120_220146_Chrome.jpg

Screenshot_20241120_220450_MediaExpert.jpg

Screenshot_20241120_221157_MediaExpert.jpg

Edytowane przez DżonyBi
Opublikowano
19 minut temu, DżonyBi napisał(a):

Dałbym, ale tak naprawdę nic się nie dowiedziałem nowego. Grałem na joysticku Airbus, ale też na wolancie z dedykowaną przepustnicą i orczykami.

Screenshot_20241120_220146_Chrome.jpg

Screenshot_20241120_220450_MediaExpert.jpg

Screenshot_20241120_221157_MediaExpert.jpg

Ten wolant jest taki sobie, Joystick z przepustnica jest o wiele lepszy. To zalezy od samolotu oczywiscie, ale mimo wszystko trzeba by miec ten za prawie 2000zl zeby bylo dobrze

Opublikowano
27 minut temu, Godlike napisał(a):

Można grać nie binarną bestią? :E

Na pewno taką która się wieczność ładuje, nigdy mi się nie udało dojść do tego momentu, nie rozumiem co ta gra pobiera/robi co uruchomienie. Zrozumiałbym zasysanie plików przy pierwszym uruchomieniu, ale tutaj wszystko trwa okropnie długo i nie ma najmniejszego sensu.

Opublikowano (edytowane)

Ten standardowy rolling cache 16GB jest zapełniony od razu, nawet jeśli nie wykonaliśmy żadnego lotu. Pytanie czy on zawsze wypełnia się na 100%? 

EDIT: Tak, ile wpiszesz tyle wypełni. 

Edytowane przez galakty
Opublikowano

Już działa zdecydowanie lepiej, mogłem w ciągu 10 minut wbić na lotnisko. 

Wydajnościowo... Mam ustawienia wysokie, teren 150 i bez wspomagaczy w kabinie miałem 45-50 FPS. DLSS niewiele daje na quality, miałem z 60-63 FPS i oczywiście ten sam problem znowu co w 2020 czyli DLSS totalnie rozmywa czcionki w kokpicie i na ekranach, nie da się używać. Na szczęście po włączeniu FG FPSy skoczyły do 80-85 FPS. 

Dynamiczne detale nie działają, ustawiałem 30 FPS, ustawiałem 120 FPS, nie ma żadnej różnicy.