Microsoft Flight Simulator 2020/2024
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez musichunter1x · Opublikowano
Gordon, jakbyś chciał żebym Ciebie znowu całego przeczytał to było nie kpić, teraz tylko prześwietliłem twój komentarz i nigdy więcej nie rozwinę. Straciłeś szansę na dalsze dyskutowanie ze mną i jak chcesz coś dodać to użyj proxy, bo moje postanowienie do końca roku to nigdy nie otworzyć od ciebie komentarza. A umiesz czytać co napisałem? Znam temat i te pytania służyły sprawdzeniu tego jak jesteś zorientowany. Na tą stronę trafiłem już dawno temu, jak sam sprawdzałem temat i wagę zarzutów, bo w przeciwieństwie do Ciebie często sprawdzam argumentację obydwu stron i wyrabiam swoją opinię. Nie mam zamiaru znowu pocić się dla Ciebie, bo i tak nie traktujesz dyskusji poważnie i całkowicie zakładasz, że jeśli coś jest w postaci filmu na youtube to musi być złe. Będę coś argumentował, rozpiszę się, a tym podsumujesz to jako "bzdury". Znam to zabawę obliczoną na marnowanie mojego czasu Poza tym prawo wielokrotnie udowadnia, że coś może być z nim zgodne, ale to nie znaczy że jest logiczne, dlatego pytałem również na czym jest to oparte. Niestety marnujesz swoją szanse na przedstawienie czegoś merytoryczny swoimi słowami, ignorując moje. Żegnam Kto chce może zapoznać się z argumentami. Polecam przejrzeć Bartosza Czekała i można powiedzieć, że nie jest to offtop... W końcu odwrócono piramidę żywieniową, a ustanowienie poprzedniej oparte jest na przekrętach. Jego filmy nadbudowują wiedzę stopniowo i trwa to już lata, więc stąd pewne rzeczy są już "oczywiste" w nowszych. -
Przez nozownikzberlina · Opublikowano
ja mam wrażenie, że Wy po prostu nie oglądaliście co oni na tym tvp wygadywali, bo wspominali również o grach typu minecraft czy world of tanks/warthunder jak dobrze pamiętam. Podsumowując, ci odklejeńcy twierdzą, że każda alternatywnie przedstawiona historia (lub wymyślona) w grze, to jest propaganda. Jak w cs'ie wygrają terroryści to znaczy, że gra propaguje terroryzm. -
Przez hubio · Opublikowano
Jak w Niedzielę jechałem do mamy to powiedziała mi, że kiedyś brało się worek z solą i sypało To musiało być na etapie zamierzchłego PRL -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Pisal ze na niskich ustawieniach, ja na 5070 z performance w redsec wyciagam ponad 200 fps sredniego wiec na 5080 nie widze powodu, zeby on nie mial 250
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi