Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 803
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

200, 300 złoty czy 30-50 euro mam dać za taki stan gry na premierę? Na wybrakowane, wiedząc, że wyjdą patche i gra będzie miała z tego więcej pożytku? Bardzo rzadko gram na premierę, bo wiem że nie można ufać recenzjom. Chcę to sobie kupię, nie to nie kupuję to nie jest mus, że muszę grać w każdą grę na premierę, szczególnie że nie wszystko mnie interesuje. 

A jak widzę coś rosyjskiego od razu od tego uciekam i nie mam na myśli narracji po rozpoczęciu wojny, ogólnie wiem, żeby ten rynek nie tykać, raz też to zrobiłem i straciłem kasę. Drugi raz się na to nie dam "nabrać". 

The Beast kupiłem w dobrej cenie i tego się trzymam, jakbym nie kupił, to bym kupił z innego źródła ale nie ruskiego. 

To jest temat o grze, a nie o jakiś pierdołach typu Plati. 

• Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Reddzik napisał(a):

ogólnie wiem, żeby ten rynek nie tykać, raz też to zrobiłem i straciłem kasę. Drugi raz się na to nie dam "nabrać". 

Ja raz się spaliłem na Allegro i kase straciłem. Pójdę Twoim tokiem myślenia i więcej tym wrednym polakom nie dam już zarobić! 😜

2 godziny temu, Reddzik napisał(a):

To jest temat o grze, a nie o jakiś pierdołach typu Plati. 

To prawda lekki offtop się zrobił za co przepraszam. ;) Założę chyba osobny temat o Plati bo jak widać zainteresowanie jest spore. 

Edytowane przez userKAMIL
Opublikowano (edytowane)

Lepiej kupić z keyshopa niż latać po forum i pytać czy jest denuvo... a pozniej dziwić mając pirata ze giera wywala się na pysk tak jak to było na labie :E 

Pokaż ze kupiłeś cronosa, hell is us w które się tak zagrywałeś jak już się czepiasz innych : DDDD

Edytowane przez dawidoxx
Opublikowano
18 minut temu, samsung70 napisał(a):

a to Ty nie kupujesz za pelna cene na steam żeby wesprzeć producenta? taki troche złodziejaszek 

"Złodziejaszek? lol. Spokojnie, jak klucz legalny, więc w sensie prawnym niczego nie kradnie.

Sam już nie pamiętam, kiedy ostatnio kupiłem grę w pełnej cenie na Steamie (bo zwykle nie warto tyle płacić!) - prawie zawsze biorę z promocji albo z oficjalnych sklepów. Tak, producent dostaje trochę mniej, ale wciąż coś dostaje.

• Upvote 1
Opublikowano
2 minuty temu, Jaycob napisał(a):

"Złodziejaszek? lol. Spokojnie, jak klucz legalny, więc w sensie prawnym niczego nie kradnie.

Sam już nie pamiętam, kiedy ostatnio kupiłem grę w pełnej cenie na Steamie (bo zwykle nie warto tyle płacić!) - prawie zawsze biorę z promocji albo z oficjalnych sklepów. Tak, producent dostaje trochę mniej, ale wciąż coś dostaje.

parę dni temu temu dostałem od gościa komentarz, że dlaczegho nie kupuję gry w pełnej steamowej cenie i nie daję zarobić naszym - stąd stwierdzam, że złodziejaszek bo nie daje zarobić chłopakom pełnej kwoty jaką wołają. 

12 minut temu, dawidoxx napisał(a):

No ale co to ma do tego ze zwyczajnie czepia się innych o kupno z keyshopów samemu grająć głownie w piraty? :E 

nie znasz kontekstu mordzia, więc wyluzuj :* 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Jak nie chcesz ciąglej łatki pirata to pokaz te rachunku ze steam za cronosa i hell is us w które ostatnio grałeś mordzia  :E:E  Ja tam nic do Ciebie nie mam, ale skoro juz wytykasz innym pewne rzeczy to wiesz.. ja i kilka osób w tym (web archive) tez pamieta co pisałeś na labie i za co wyłapałeś tam bana :D 

btw. kiedy preload na steam? 

Edytowane przez dawidoxx
  • Upvote 1
Opublikowano
27 minut temu, DITMD napisał(a):

Tylko wtedy mało kto go zrobił :lol2:

Zrzut-ekranu-2025-09-16-122348.pngZrzut-ekranu-2025-09-16-121334.png

Twoja kolej @samsung70

45 minut temu, dawidoxx napisał(a):

Jak nie chcesz ciąglej łatki pirata to pokaz te rachunku ze steam za cronosa i hell is us w które ostatnio grałeś mordzia  :E:E  Ja tam nic do Ciebie nie mam, ale skoro juz wytykasz innym pewne rzeczy to wiesz.. ja i kilka osób w tym (web archive) tez pamieta co pisałeś na labie i za co wyłapałeś tam bana :D 

btw. kiedy preload na steam? 

ale wiesz, ze mi obojetne jaką mam łatkę.

point był taki, że @DITMD spiąłeś się, że dlaczego nie płacić PEŁNEJ ceny, a później sam wrzucasz screeny gdzie płacisz mniej- hipokryzja w czystej postaci  ( poza tym nigdzie nie twierdziłem w jaki sposób nabyłem gry, a po drugie to nie jest twoja sprawa ) ale dla poprawności dodam, że od brata zza granicy dostalem :) :D a ty- chcesz to wydawaj pieniaądze nawet na wersje ultimate ultra deluxe, połowa tutaj ciągnie gry niewiadomo skąd i się nie przyznaje, a druga przynajmniej otwarcie o tym mowi. jak mi się gra spodoba to biorę i raz jeszcze kupuje. gry wychodzą takie padaki, że jeśli nie mam pewności, że mi się psodoba to nie będe za szrot płacił ani pełnej kwoty ani niższej. 

@DITMD ostatnią gierką jaką nabyłem do grania przy moim ograniczonym czasie na PC to to był KCD2 i to na dodatek w wersji DELUXE z której pograłem 10h.

Opublikowano (edytowane)

Czyli miałem racje ze tego cronosa/hella w którego się tak namiętnie zagrywasz pobrałeś za free.. Przy czym nazywasz kogoś złodziejaszkiem, bo nie kupił gry za pełną kase tylko na kluczykowni, ale sam do siebie nie masz zastrzeżeń :E 

Nie dziwie się ze Blind ci dał bana za to samo ;) 

Edytowane przez dawidoxx
  • Upvote 1
Opublikowano
23 minuty temu, dawidoxx napisał(a):

Czyli miałem racje ze tego cronosa/hella w którego się tak namiętnie zagrywasz pobrałeś za free.. Przy czym nazywasz kogoś złodziejaszkiem, bo nie kupił gry za pełną kase tylko na kluczykowni, ale sam do siebie nie masz zastrzeżeń :E 

Nie dziwie się ze Blind ci dał bana za to samo ;) 

no Cronos jest świetny, jak skończę i będzie promka to nabędę za pełną cenę. żałuję, że nabyłem na innej platformie niż steam, 

z DL3 chyba się jednak skuszę i nabędę i kupię za pełną kwotę, nie wiem jeszcze. 

• Haha 1