samsung70 217 Opublikowano 21 Września 2025 Opublikowano 21 Września 2025 yoo, obczajcie sobie ustawienia bo gra lubi włączać Frame Gen x4 przy każdym uruchomieniu
samsung70 217 Opublikowano 21 Września 2025 Opublikowano 21 Września 2025 by the way- nie wiem jak u Was, ale u mnie chorą obsesją jest lootowanie dosłownie wszystkiego i sprawdzanie każdego truposza i każdej skrzyneczki, na ile jest mi to potrzebne tego nie wiem, tym bardziej, że gram na łatwym poziomie trudności. pozdrawiam 1
Reddzik 2 899 Opublikowano 21 Września 2025 Opublikowano 21 Września 2025 Gram na normalnym i też to robię, dodatkowo wchodzę w ciemne kryjówki. Powiem tak, że mimo tego, że nie ma RT i chwiałbym poczekać, to się kurde świetnie w to gra ale nie chcę się rozgrywać bo i tak zaraz muszę wybyć z domu na 2 tygodnie. To nie moje zdjęcie ale fajny ten piecyk, też takowy miałem 1
samsung70 217 Opublikowano 21 Września 2025 Opublikowano 21 Września 2025 17 minut temu, Reddzik napisał(a): Gram na normalnym i też to robię, dodatkowo wchodzę w ciemne kryjówki. Powiem tak, że mimo tego, że nie ma RT i chwiałbym poczekać, to się kurde świetnie w to gra ale nie chcę się rozgrywać bo i tak zaraz muszę wybyć z domu na 2 tygodnie. To nie moje zdjęcie ale fajny ten piecyk, też takowy miałem no wnętrza wyglądają fajnie te leśne klimaty trochę cienko, bo te tekstury słabe i cieniowanie, może faktycznie RT poprawi to jak świat wygląda bo obecnie dość średniawka. co do eksploru to nie chcę zapeszać ale jest syndrom - jeszcze jedna kryjówka, jeszcze jedna miejscówka. indywidualna opinia- to chwytanie nas przez zombiaków jest tak irytujące ja wiem wiem- to gra o zombie haha, ale serio męczy mi to bułe za każdym razem, parkour spoko, strzelanie, no niby miałem już jakiś karabinek, ale naboje się skończyły w dwie minuty, człowiek zapomniał, że to nie jakieś COD, czy gears of war, gdzie naboje będą na każdym kroku. jak ktoś ma jakiś tip lub exploit na naboje to proszę się podzielić pozdrawiam.
kptEnter 27 Opublikowano 21 Września 2025 Opublikowano 21 Września 2025 12 godzin temu, samsung70 napisał(a): tak, zgadzam się z Tobą wnętrza są bardzo przyzwoite. swoją drogą przy tej części chyba nie było takiego hajpu marketingowego jak poprzednio? przy DL2 ciągle jakieś dipdajwy i temu podobne, a przy tej części chyba było tylko kilka wideo przed premierą i tyle bez żadnych pogadanek producentów jak kilka lat temu? hmm Bo jedynka była rewelacyjna, więc na dwójkę czekano z nadzieją. Dwójka nie dowiozła, więc DLB był reklamowany ostrożnie. Piszę to z pozycji gościa, dla którego jedynka jest jedną z ulubionych gier wszechczasów (wyprzedza ją tylko Kingdom Come Deliverance 1). Dwójki nie byłem w stanie skończyć, przerwałem po kilkudziesięciu godzinach. DLB - poczekam na RT 1
tgolik 589 Opublikowano 21 Września 2025 Opublikowano 21 Września 2025 25 minut temu, samsung70 napisał(a): indywidualna opinia- to chwytanie nas przez zombiaków jest tak irytujące ja wiem wiem- to gra o zombie haha, ale serio męczy mi to bułe za każdym razem, parkour spoko, strzelanie, no niby miałem już jakiś karabinek, ale naboje się skończyły w dwie minuty, człowiek zapomniał, że to nie jakieś COD, czy gears of war, gdzie naboje będą na każdym kroku. jak ktoś ma jakiś tip lub exploit na naboje to proszę się podzielić pozdrawiam. Nie wiem, czy masz tego perka, że jak biegniesz, to po wciśnięciu RB i 2 razy A, wskakujesz z buta w grupkę zombiaków robiąc sobie miejsce, co zmniejsza liczbę sytuacji, gdy mogą Cię złapać. Ja używam pistoletu na razie tylko do rozwalania butli z gazem, a kuszy na tych plujących z daleka trucizną. Czasem jeszcze strzelby na tych bysiorków z młotem przy konwojach. Godzinę temu, samsung70 napisał(a): by the way- nie wiem jak u Was, ale u mnie chorą obsesją jest lootowanie dosłownie wszystkiego i sprawdzanie każdego truposza i każdej skrzyneczki, na ile jest mi to potrzebne tego nie wiem, tym bardziej, że gram na łatwym poziomie trudności. pozdrawiam W tej grze warto zbierać wszystko bo jest potem co z tego craftować. 1
ODIN85 3 704 Opublikowano 21 Września 2025 Opublikowano 21 Września 2025 50 minut temu, samsung70 napisał(a): no wnętrza wyglądają fajnie te leśne klimaty trochę cienko, bo te tekstury słabe i cieniowanie, może faktycznie RT poprawi to jak świat wygląda bo obecnie dość średniawka. co do eksploru to nie chcę zapeszać ale jest syndrom - jeszcze jedna kryjówka, jeszcze jedna miejscówka. indywidualna opinia- to chwytanie nas przez zombiaków jest tak irytujące ja wiem wiem- to gra o zombie haha, ale serio męczy mi to bułe za każdym razem, parkour spoko, strzelanie, no niby miałem już jakiś karabinek, ale naboje się skończyły w dwie minuty, człowiek zapomniał, że to nie jakieś COD, czy gears of war, gdzie naboje będą na każdym kroku. jak ktoś ma jakiś tip lub exploit na naboje to proszę się podzielić pozdrawiam. Giwer jest całkiem sporo. Granatnik też idzie szybko zdobyć.
STALKER 80 Opublikowano 21 Września 2025 Opublikowano 21 Września 2025 (edytowane) Obraz jakby nie ostry byl u mnie to tak wygląda u was też? Jakie najlepsze nastawy pod 4K na 7800 xt ? Juz pomijając grafe ostrosc obrazu potrzeba.Z HDR to wygląda lepiej czy gorzej? Edytowane 21 Września 2025 przez STALKER
dawidoxx 992 Opublikowano 21 Września 2025 Opublikowano 21 Września 2025 Ten quest z Jagą, ale się na meczyłem zeby go zrobić na 5 lvl (wymagany 11) ale kusza wpadła
Phoenix. 5 170 Opublikowano 21 Września 2025 Opublikowano 21 Września 2025 2025r a grafika jak z kartonu 1
DżonyBi 2 049 Opublikowano 21 Września 2025 Opublikowano 21 Września 2025 Jest RT - jest moc! 💪 YouCut_20250921_112017382.mp4 1
ODIN85 3 704 Opublikowano 21 Września 2025 Opublikowano 21 Września 2025 Godzinę temu, STALKER napisał(a): Obraz jakby nie ostry byl u mnie to tak wygląda u was też? Jakie najlepsze nastawy pod 4K na 7800 xt ? Juz pomijając grafe ostrosc obrazu potrzeba.Z HDR to wygląda lepiej czy gorzej? Zawsze lepiej
kptEnter 27 Opublikowano 21 Września 2025 Opublikowano 21 Września 2025 Godzinę temu, DżonyBi napisał(a): Jest RT - jest moc! 💪 YouCut_20250921_112017382.mp4 3.02 MB · 0 pobrań Dodali już RT do gry?
DITMD 820 Opublikowano 21 Września 2025 Opublikowano 21 Września 2025 Skoro nie dali RT na premierę, to znaczy, że coś musi być nieźle skopane. Spokojnie, jeszcze zdążycie sobie ponarzekać na wydajność 1
ODIN85 3 704 Opublikowano 21 Września 2025 Opublikowano 21 Września 2025 Specjalnie nie dali żeby w reckach były wysokie oceny. Dodadzą za parę miechów jak już każdy zapomni o tej grze.
ronaldo864 128 Opublikowano 21 Września 2025 Opublikowano 21 Września 2025 49 fps z RT na 5090 jasno pokazuje jak ta gra, będzie działać ze śledzeniem promieni fps, leci na mordę z nieba do piekła.
JeRRyF3D 1 789 Opublikowano 21 Września 2025 Opublikowano 21 Września 2025 Jak to dobrze, że od 40ki jestem okularnikiem i nie męczą mnie żadne dllsy i fg. I all płynie.
ODIN85 3 704 Opublikowano 21 Września 2025 Opublikowano 21 Września 2025 53 minuty temu, ronaldo864 napisał(a): 49 fps z RT na 5090 jasno pokazuje jak ta gra, będzie działać ze śledzeniem promieni fps, leci na mordę z nieba do piekła. A bo to tylko w tej grze Rt to robi?
samsung70 217 Opublikowano 21 Września 2025 Opublikowano 21 Września 2025 44 minuty temu, JeRRyF3D napisał(a): Jak to dobrze, że od 40ki jestem okularnikiem i nie męczą mnie żadne dllsy i fg. I all płynie. chyba zaczynam mieć podobnie. Gram z FGx3 co daje mi niemal non-stop 144FPS ( o ile w ogóle mi tyle potrzebne) co daje mi stabilny gejplej bez żadnego szarpania. sprawdzałem bez FG i x2 i podczas NORMALNEJ rozgrywki, czyli nie robieniu screenów i przyglądaniu się im czy scenom, ale normalnym graniu CHYBA nie widzę żądnych artefaktów i innych cudów a gra się bardzo przyjemnie. jest to chyba pierwsza gra w której sprawdziłem FGx3 i absolutnie mi to nie wadzi, że nie mam natywnych 144FPS ale "sztuczne 144 klatki". tak po prawdzie to każde klatki są sztuczne, nawet 60 FPS jest sztuczne, ale w inny sposób. Oczywiście mowa o 4K wszystko max wraz z GSYNC. zostawiając technikalia, czy wiele tracę próbując nie grać prawie wcale w nocy? pamiętam, że przy DL2 strasznie męczące bułę były te pościgi, ale można było jakieś fanty GRE wyrwać czy coś takiego. nie pamiętam. czy jako dzienny grajek, odrzucając niejako gejplejowo-nocną bazę gry tracę wiele? pozdrawiam. @HappyBird-Steam nie mój screenshot, szkoda że roślinność nie wygląda tak zajebiście jak ten model zombiaka 1
z1k 43 Opublikowano 21 Września 2025 Opublikowano 21 Września 2025 Ja nie wiem czy wy wszystko chcecie mieć dorpacowane, silnik jest dl2 podrasowanym takie sa tekstury. Nawet w gowno bf 6 jest drewno i kartony, nie wiem czego tu się czepiać. Klimat gry powrócił to najważniejsze.
Reddzik 2 899 Opublikowano 21 Września 2025 Opublikowano 21 Września 2025 Odpaliłem DL2 z RT i nie jest źle z fpsami, nie narzekam, do tego jak ma wyglądać lepiej, to wolę poczekać. Rok czekałem, to i poczekam kolejne tygodnie. już bliżej niż dalej
z1k 43 Opublikowano 21 Września 2025 Opublikowano 21 Września 2025 Przy takim otoczeniu co jest tu, FPs będą niższe niż DL2 z Rt będzię zarzynać karty.
Rekomendowane odpowiedzi