Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, PaVLo napisał(a):

Ciekawe porównanie ilości przebiegniętych i przejechanych pojazdami kilometrów. Sam ze 3x na całą grę sie przejechałem, bo zwyczajnie nie ma to sensu, gdy nie da się uciec nim przed Przemieńcami :heu:, a poza tym są z kartonu i lepiej nie uderzać nimi w gryzonie :kwasny:

Te samochody nie wiem po co dali. Waliłem wszędzie z buta bo zawsze jakieś fanty były po drodze.

• Upvote 1
  • Odpowiedzi 803
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
3 godziny temu, ODIN85 napisał(a):

Te samochody nie wiem po co dali. Waliłem wszędzie z buta bo zawsze jakieś fanty były po drodze.

Robie tak samo, a jak natrafię na taki, to zwyczajnie go omijam. Buggy z dodatku do jedynki, był zdecydowanie bardziej przydatny i tutaj też była by frajda z jazdy takim, a nie terenówką z zablokowaną skrzynią na pierwszym biegu, oraz gdyby teren miał jakieś atrakcje dla takich pojazdów.
Dobrze, że chociaż jest broń palna i teraz można się pobawić i widać, że ona jakoś działa, przynajmniej na ludzi, bo niektóre gryzonie to nadal gąbki na pociski.

Opublikowano
6 godzin temu, eciepecie napisał(a):

Nawet nie wiedziałem że poziom baterii na radiu informuje o tym ile zostało fabuły do końca gry;)

Wow, no to żeś mnie tutaj zaskoczył, ale u mnie po 65h pokazuje chyba 45% :E

6 godzin temu, caleb59 napisał(a):

Dobra, ale kiedy te lenie dodadzą łaskawie RT?

Tylko po co? Ta gra wygląda bardzo ładnie i bez tego.

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Pavel87 napisał(a):

No ciekawe jaki kasztan optymalizacyjny będzie po włączeniu RT :E Ale z RT przynajmniej gra nie będzie tak "płaska" oświetleniowo

z tym RT to jeszcze poczekamy 

Opublikowano (edytowane)

Ja już mam niemal 95 godzin w grze, ona jest GENIALNA, ale nie wiem czy aż tyle tygodni będę chciał do niej wracać, aby zobaczyć co dodali ... w sumie dwójkę mam nadal na dysku xD

Edytowane przez PaVLo
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

ja wbiłem 15lvl w 44h, a przeszedłem raptem 2 misje  mam po 2k matsów wszystkiego prócz maku i grzybów :E bo nie ma gdzie farmić i postanowiłem czekać na RT 

Edytowane przez z1k
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ta broń legendarna co się ją zdobywa na ścianie tego domku tak zwany topór cratosa co po rzuceniu  wraca do nas to po patchu 1.3 już jej tam nie ma. Wiecie coś na ten temat gdzie może być czy to jakiś błąd? 

Opublikowano
1 godzinę temu, STALKER napisał(a):

Ta broń legendarna co się ją zdobywa na ścianie tego domku tak zwany topór cratosa co po rzuceniu  wraca do nas to po patchu 1.3 już jej tam nie ma. Wiecie coś na ten temat gdzie może być czy to jakiś błąd? 

Może błąd. Jak na samym początku jej szukałem to nie było jej tam, gdzie miała niby być. Jak kilka dni później tam znowu zbłądziłem to już wisiała. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 16.10.2025 o 18:54, PaVLo napisał(a):

Ja już mam niemal 95 godzin w grze, ona jest GENIALNA, ale nie wiem czy aż tyle tygodni będę chciał do niej wracać, aby zobaczyć co dodali ... w sumie dwójkę mam nadal na dysku xD

Wziąłem na ruszt gierkę. Gameplay miodzio, parkour i wspinaczka – Ubisoft może się uczyć, jak to w Assassin's Creed wdrożyć, bo mogą im buty szorować.

Wątek główny wciągający, ze zwrotami.

Protagonista z jajem!

Muzyka super.

Projekt mapy świetny.

Mam chęć rozwoju postaci, bo dostaję wciry...

Prawdopodobnie najlepszy tytuł, jaki ograłem w tym roku.

• Like 1