dawidoxx 974 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września (edytowane) Mialem brać, ale po ograniu dema podziekuje i kupię kiedyś za grosze Edytowane 1 Września przez dawidoxx 1
Tomek_ITH 317 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września Animacja biegu jest tak drewniana, że gry wydawane 20 lat temu wyglądały pod tym względem lepiej. 1
userKAMIL 856 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września (edytowane) 5 godzin temu, ODIN85 napisał(a): Pierwsze słyszę o tym tytule. Na zwiastunie spoko to wygląda ktoś ogrywa? Na Plati widzę 30 jurków za edycje Deluxe tylko ta pozwala już grać rozumiem? Normalna premiera za dwa dni. https://plati.market/itm/hell-is-us-deluxe-edition-official-steam-key/5348575 Edit: Wyszedłem z tego pierwszego lasu i transporterem dojechałem na bagna. Było trochę zagadek i trochę walki. To bieganie jakieś takie dziwne ale idzie się przyzwyczaić. Walka też jakaś bez szału może dalej się rozkręci za to widoczki ładne. Za chwilę Cronos więc coś się pogra do tego czasu i zostawię sobie na zapchaj dziurę jak nie będzie w co grać. 4K\Ultra|DLAA\FG i trzyma 120FPS. Edytowane 1 Września przez userKAMIL 1
aureumchaos 440 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września No i jak ra gierka? Oplaca sie kupic? Do czego jest podobna? Widze ze chuda dziewczyna juz ma. Moze ktos ogral? 1
samsung70 210 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września to już kolejna gra która latała na to***entach przed premierą, czy coś się ostatnimi czasy zmieniło w kwestii wydawania gier? hmmm
Aruuus77 10 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września (edytowane) Nie ma denuvo więc jest rozpowszechniane od razu. Edytowane 3 Września przez Aruuus77
caleb59 1 621 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września Pograłem trochę w wersję "testową", dotarłem do tej wioski na bagnach i muszę przyznać gra mnie zaciekawiła. Nie grałem w oficjalne demo jakiś czas temu więc to było moje pierwsze podejście. Gra wydaje się intrygująca. Może to pierwsze wrażenie, pachnie mi trochę klimatem na poziomie Death Stranding więc pewnie dlatego mnie zaciekawiła. Do tego podoba mi się art style całości. Walka jest prosta - to chyba tylko souls like z podobieństwa bo idzie często spamować te kreatury bez namysłu, wyjątek to te z których wyskakuje ta czerwona "dusza", która już potrafi namieszać. 133zł na kluczykowniach, moim zdaniem nie drogo, poza tym "przetestowane" więc dokonałem zakupu. 3 1
Jaycob 1 934 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września Dobra to teraz poka dowód, że grę kupiłeś. Godzinę temu, caleb59 napisał(a): Walka jest prosta - to chyba tylko souls like z podobieństwa bo idzie często spamować te kreatury bez namysłu Czyli nadal nie dla mnie.
Reddzik 2 762 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września 16 minut temu, Jaycob napisał(a): Dobra to teraz poka dowód, że grę kupiłeś. Dowód, sprawdzone Spoiler Jako jedyny zakupił grę 2 1
Jaycob 1 934 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września No to Bo niektórzy tylko tak mówią, że tylko do testów, a i tak nie kupują i przechodzą całość.
caleb59 1 621 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września 43 minuty temu, Jaycob napisał(a): Bo niektórzy tylko tak mówią, że tylko do testów, a i tak nie kupują i przechodzą całość. NFO od FLT: "IF YOU LIKE THIS SOFTWARE, BUY IT! SOFTWARE AUTHORS DESERVE SUPPORT" 2 1
caleb59 1 621 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września (edytowane) A propo testowania - logi Windowsa czyste, gra wyłącza się poprawnie ALE... W momencie dotarcia do wioski na bagnach zauważyłem jakieś małe dropy fps i to nie był stutter - tak na marginesie - całkiem fajnie udało się autorom ten stutter typowy dla UE5 zminimalizować w tej grze - bywał ale nie było to coś wybijającego z rozgrywki. Ale jak to się mówi - do brzegu - a więc w wiosce na bagnach pojawiły się dropy fps spowodowane najpewniej wolumetrycznym oświetleniem, które generują wszelakie lampy oświetlające wejście do wioski od strony bagien. Włączenie generatora klatek oczywiście zminimalizowało problem ale moim zdaniem mogli to jakoś zoptymalizować bo sama gra do tej pory działała płynnie na moim PC - 1080p, detale ultra, DLAA. ----------------------- Edytowane 4 Września przez caleb59 1
aureumchaos 440 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września O której ta gra wychodzi w pl? Już 17 i nie idzie instalować
raziel88 34 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września Coś cdkeys nadal nie rozesłał kluczy. To aż do nich niepodobne.
caleb59 1 621 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września Gameseal od razu wczoraj mi wysłał bez problemu.
raziel88 34 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września Wysłali ale klucz nie działa. Wyskakuje informacja o tym, że produkt jest niedostępny w naszym kraju. To pierwsza taka ich wpadka w mojej wieloletniej historii zakupów w tym sklepie. Coś ten rebranding im nie służy. 1
caleb59 1 621 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września (edytowane) Są z tym jakieś jaja, pisz do supportu cdkeys... https://my.nacongaming.com/en-US/support/game/hellisus/reports/38484525112849 https://my.nacongaming.com/en-US/support/game/hellisus/reports/38618426641169 Edytowane 4 Września przez caleb59
raziel88 34 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września Odpisali, że mam się spodziewać odpowiedzi w ciągu 72 godzin kurwa chyba ostatni raz tam kupuje, to powinien być nowy klucz natychmiast, tym bardziej, że przedstawiłem im wszystkie dowody jakie chcieli. 1
DITMD 787 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września 5 minut temu, raziel88 napisał(a): Odpisali, że mam się spodziewać odpowiedzi w ciągu 72 godzin kurwa chyba ostatni raz tam kupuje, to powinien być nowy klucz natychmiast, tym bardziej, że przedstawiłem im wszystkie dowody jakie chcieli. Powinni byli zmienić nazwę na LOADING, zamiast LOADED
caleb59 1 621 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września Przykra sprawa, to wygląda na jakiś błąd po stronie wydawcy lub sklepu bo klucze nie są wadliwe - są tylko pod inny region i to jawna pomyłka. Życzę szybkiego załatwienia sprawy, daj znać jak to się ostatecznie zakończy.
aureumchaos 440 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września 2h za mną... Gdzie jest MAPA??? Tu trzeba pamiętać co się zebrało i do czego to było wtf, jak za tydzień siądę za un nie będę pamiętać... Co to ma hyc?? I jak zwykle nie mogę zwrócić bo z instant gaming
Rekomendowane odpowiedzi