Mężczyźni a podryw A. D. 2024 et futuris temporibus.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Klima · Opublikowano
Octavia I 1.9 TDI 90KM@120KM -
Przez Paw79 · Opublikowano
A te płyty na chipsetach B660/B760 pozwalają na regulację Vcore procesora (w domyśle undervolt)? Czy tylko Z-ki oferują takie możliwości? -
Przez jarux · Opublikowano
Hej. Temat do wrzucania ciekawostek na jakie natkneliście się dłubiąc przy swoich autach ale i waszych wyczynów, projektów około motoryzacyjnych, itp. Zacznę ja. W ramach walki o zdrowie psychiczne ( :E) zakupiłem jakiś czas temu silnik 125 od chińskiego skutera do którego koszt części można bez problemu przeliczać na pojedyńcze kebaby. Przeszedł przeszczep plug and play głowicy oraz cylindra z wersji 150 (stare nie nadawały się do niczego, nawet krzywki były zdarte o jakiś 1mm z wysokości). Aktualnie stoi na wyspawanej ramie, ze zrobioną częścią wydechu z miejscem na sondę lambda oraz wstępnie spięty z alternatorem z pajero 3.2. Teraz została mi do sklecenia część elektroniczna czyli własny sterownik silnika(zapłon plus wtrysk), sterownik wzbudzenia alternatora (by więcej z niego wycisnąć), falownik. Po co to? Dla frajdy, nauki oraz by wyrwać się raz na jakiś czas z domu Ps. Tak wiem, że spawy wołają o pomstę do nieba ale trzymają i na tym dopiero uczę się spawać. 20260205_180034.mp4 -
Przez Camis · Opublikowano
Ale Palade jedzie po pisiorach
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi