Mar_s 2 226 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października 13 minut temu, GordonLameman napisał(a): Ja bym wywalił 2
GordonLameman 8 476 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października 3 minuty temu, Mar_s napisał(a): Żonę mam, nie patrz na mnie jak ona!!!! i pamiętaj! Gordon Lamer bez "r" na końcu!
Mar_s 2 226 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października Ale to nie ja, to Szprotek, przecież cały czas Ci słodzi!
GordonLameman 8 476 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października 4 minuty temu, Mar_s napisał(a): Ale to nie ja, to Szprotek, przecież cały czas Ci słodzi! Coś faktycznie wali śluzem rybim 2
ryba 1 246 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października 7 minut temu, Mar_s napisał(a): Ale to nie ja, to Szprotek, przecież cały czas Ci słodzi! Jakie slodzi? Na milo uszczypliwy 🤣
oldfashioned 473 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października Po raz n-ty, ten gosc ktory teraz siedzi z mlodym, moze nie byc ojcem nawet na papierze. Moze Julka sie puscila, zlapala brzucha i wtedy byly partner ze swoim dzieckiem sie wyprowadzil > Wtedy w ogole nie musial sie poczuwac do sprawdzania co tam sie dzieje. A Wy tutaj chcecie z buta w drzwi wjezdzac do domu ex
eNeSik 203 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października Godzinę temu, GordonLameman napisał(a): Żonę mam, nie patrz na mnie jak ona!!!! i pamiętaj! Gordon Lamer bez "r" na końcu! 3
ryba 1 246 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października 45 minut temu, oldfashioned napisał(a): Po raz n-ty, ten gosc ktory teraz siedzi z mlodym, moze nie byc ojcem nawet na papierze. To juz idzie w OT, ale skonczmy. Jak Ty sobie to wyobrazasz, ze 3-miesieczne dziecko jest oddane do obcej osoby i nazwane ojcem? Na papierze musi byc, czy biologiczny, to osobna kwestia. Gdyby ta "madka" nie wskazala ojca, to dziecko trafia pod opieke w inne miejsce = dlatego taki jest wniosek, ze na papierze ktos widnieje. 1
oldfashioned 473 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października Tu sie zgadzam, masz racje > logiczne jest ze musial byc na papierze skoro teraz sprawuje opieke.
GordonLameman 8 476 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października 29 minut temu, eNeSik napisał(a): Świetne! Korci mnie żeby do sygnatury wstawić 1
Henryk Nowak 1 929 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października 10 minut temu, ODIN85 napisał(a): To jest poradnik dla idiotów, gość mówi coś co każdy wie. Serio faceci tak zglupieli, że oglądają takie filmiki? 1
huudyy 2 853 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października 2 minuty temu, Henryk Nowak napisał(a): Serio faceci tak zglupieli, że oglądają takie filmiki? Ty widziałeś co tu wklejali w temacie? 1
Henryk Nowak 1 929 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października 5 minut temu, huudyy napisał(a): Ty widziałeś co tu wklejali w temacie? W sumie racja. to nawet nie jest najgłupsza rzecz jaką tu wkleili
nozownikzberlina 501 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października "intensywnie prowadzi social media" czyli jakieś 80% dziewczyn 15-30 odpada dzisiaj dziewczyny nawet na grupkach o górach muszą wystawiać dupsko na pierwszym planie Siłownia to samo. Telefonik i dupsko wystawione. Tyle mają do zaoferowania.
oldfashioned 473 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października Flak z olejem ten filmik, niestety. Takie cos sie sprzedaje wsrod mlodych 'gniewnych' xd, ktorzy w ponad polowie deklaruja sie po stronie bardziej konserwatywnej. Prawa strona poleciala zbyt mocno po bandzie wedlug mnie i stalo sie to po prostu juz odgrzewanym kotletem. Tak jak kiedys byly mozna 1 czy 2 podcasty przesluchac, tak teraz kazdy kolejny jest tym samym. Z naszej starszej perspektywy to moze byc jeszcze kwestia tego, ze niektore takie oczywiste oczywistosci mielismy przekazywane z pokolenia na pokolenie. Teraz to juz tak dobrze nie wyglada, fajna ksiazka na ten temat: Bad Therapy: Why the Kids Aren't Growing Up 1
ODIN85 3 503 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października 26 minut temu, nozownikzberlina napisał(a): "intensywnie prowadzi social media" czyli jakieś 80% dziewczyn 15-30 odpada dzisiaj dziewczyny nawet na grupkach o górach muszą wystawiać dupsko na pierwszym planie Siłownia to samo. Telefonik i dupsko wystawione. Tyle mają do zaoferowania. Polecam cały odcinek. Piękne widoki
Keller 728 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października Chciałabyś księcia z bajki, tralala ściągaj majtki. Nie wiem czemu nie lubicie tego co wrzuciłem, ale okej.
Stjepan 2 379 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października 1 godzinę temu, Keller napisał(a): Chciałabyś księcia z bajki, tralala ściągaj majtki. Nie wiem czemu nie lubicie tego co wrzuciłem, ale okej. Nie chcesz mieć kobity, jest taka jedna która podziela Twoje poglądy nazywa się Ola Jasianek, byście pasowali do siebie, poglądowo chociaż. XD 1
galakty 3 340 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października 3 godziny temu, Henryk Nowak napisał(a): To jest poradnik dla idiotów, gość mówi coś co każdy wie. Serio faceci tak zglupieli, że oglądają takie filmiki? Jakoś trzeba usprawiedliwić brak dziewczyny. 2 godziny temu, nozownikzberlina napisał(a): Siłownia to samo. Telefonik i dupsko wystawione. Tyle mają do zaoferowania. A mi tam obce nie przeszkadzają, przynajmniej przyjemny widok. Żony szukać nikt tam nie każe. 1
Suchy211 1 260 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października 2 godziny temu, nozownikzberlina napisał(a): "intensywnie prowadzi social media" czyli jakieś 80% dziewczyn 15-30 odpada dzisiaj dziewczyny nawet na grupkach o górach muszą wystawiać dupsko na pierwszym planie Nieee, co najwyżej 20%. Pamiętaj, że tych co się pokazują widać, a tych co nie nie widać. Problemem jest raczej to, że człowiek jest tworem w pełni programowalnym i problemem jest jak te 20% zaprogramuje te 80%.
Camis 5 896 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października 2 godziny temu, ODIN85 napisał(a): Polecam cały odcinek. Piękne widoki Tutaj ta Pani, tylko zamknij oczy
Henryk Nowak 1 929 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października 37 minut temu, galakty napisał(a): A mi tam obce nie przeszkadzają, przynajmniej przyjemny widok. Żony szukać nikt tam nie każe. Mi też nie przeszkadzają. Poza tym widać, że gość jest totalnym piwniczakiem z mózgiem spranym przez social media dla inceli. Akurat na siłownię chodzę regularnie i laski chodzące tam dla fotek na socialki nie rzucają się w oczy, w sumie chyba nigdy żadnej takiej nie widziałem 43 minuty temu, galakty napisał(a): Jakoś trzeba usprawiedliwić brak dziewczyny. Przeraża mnie jak ludzie piorą sobie mózgi żeby usprawiedliwić swoją samotność. 1
Keller 728 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października Godzinę temu, Stjepan napisał(a): Nie chcesz mieć kobity, jest taka jedna która podziela Twoje poglądy nazywa się Ola Jasianek, byście pasowali do siebie, poglądowo chociaż. XD Patrzącjac jak sugerujesz z dupy, to twoja miłość do której nie umiesz się przyznać. Powodzenia, próbuj. 1
Rekomendowane odpowiedzi