Mężczyźni a podryw A. D. 2024 et futuris temporibus.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez tomcug · Opublikowano
Argument dobry jedynie do wallcowania w AIDA64 -
Przez Jedi88 · Opublikowano
Teraz ostatecznie przekonałem się, że mojego leciwego, lecz wciąż dobrze działającego Asusa pg279q wymienię na na Gigabyte m27q2 lub m27q3 na przeczekanie. Poczekam, aż wyjdą porządne mini-LEDy IPS RBG lub wreszcie jakieś bezproblemowe OLEDy. -
Przez tomcug · Opublikowano
@Misticzx Dyskusja z Tobą jest jak ze ścianą Dostajesz sensowne, konkretne argumenty, do których w ogóle się nie odnosisz, tylko powtarzasz się w kółko, że postaci są dojrzalsze, blablabla. Oryginalne Residenty nigdy nie szły w ten pseudorealizm postaci, który ładują wersje Remake, tylko po prostu miały dostarczać dobrą zabawę z pewną dawką humoru (szczególnie czwórka). Oryginału piszesz, że nigdy nie ograłeś, a cała Twoja argumentacja opiera się na tym, co napisali inni. A skąd pewność, że ci, co wychwalają, grali w oryginał? Zdecydowana większość graczy RE4R raczej nie zna oryginału. -
Przez wallec · Opublikowano
W Arrow fajne jest, że można pobawić się ram nawet na 4dim płytce. Na Asrock b860m livemixer poleciałem 8400MT CL38-48-48 Teraz mam taką płytę i jak wyjdą refreshe to chciałbym zrobić 8600-8800 na goodramach. https://www.mediaexpert.pl/komputery-i-tablety/podzespoly-komputerowe/plyty-glowne/plyta-glowna-gigabyte-b860m-aorus-elite-wifi6e -
Przez Ghost589 · Opublikowano
Jestem w stanie rozważyć wszystko. Możesz powiedzieć, który to dokładnie Dell? I czy jak zmniejszę rozdzielczość to to będzie w miarę dobrze wyglądać?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi