Skocz do zawartości

Marvel's Wolverine - PS5

Rekomendowane odpowiedzi

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)

Mam nadzieję, że nie będzie misji pobocznych w których Logan będzie pomagał dwóm dzieciakom RGBT, które będą się wstydziły zaprosić siebie nawzajem na kieliszek pinacolady

Edytowane przez Pavel87
  • Haha 5
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Phoenix. napisał(a):

A widziales powazne ciezkie klimaty Marvela ?? Bo ja nie :hahaha:Nawet w filmach jest kolorowo wiec ... ;D

I tak jest to o niebo lepsze niz infantylny spiderman.

Fakt, ale mimo wszystko myślałem, że wyjdą ze swojej strefy komfortu i Marvel na to przystanie : ) Ale faktycznie jest lepiej niż grzeczniutki Pająk

Edytowane przez @MUZ
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Phoenix. napisał(a):

A widziales powazne ciezkie klimaty Marvela ?? Bo ja nie :hahaha:Nawet w filmach jest kolorowo wiec ... ;D

I tak jest to o niebo lepsze niz infantylny spiderman.

Logan? Sceny walk są surowe, krwawe i realistyczne, znacznie bardziej "dorosłe” niż w typowych filmach bohaterskich.  Chyba ostatni taki film Marvela, który mi się podobał i nie cringował. 

Edytowane przez Jaycob
Opublikowano

Fajnie ale przeczytaj o czym pisaliśmy i nie o krwi czy brutalności, której jest aż nadto jak widać w grze ;) 

27 minut temu, @MUZ napisał(a):

Fakt, ale mimo wszystko myślałem, że wyjdą ze swojej strefy komfortu i Marvel na to przystanie : ) Ale faktycznie jest lepiej niż grzeczniutki Pająk

Myślę że kluczem jest właśnie zachowanie pewnych jak to ująłeś „stref” wpajanych od lat w uniwersum marvela.

14 minut temu, Vulc napisał(a):

Jest lepiej niż w Spidermanie i chyba maksymalnie tyle pod tym względem, ile w obecnych klimatach można dostać. Nadal jednak niespecjalnie czekam na ten tytuł. Wydaje się ok, ale nie porywa.

Mnie spiderman wgl nie kupił ale tutaj jakieś światełko w tunelu widzę do zagrania.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, Phoenix. napisał(a):

Fajnie ale przeczytaj o czym pisaliśmy i nie o krwi czy brutalności, której jest aż nadto jak widać w grze ;) 

Myślę że kluczem jest właśnie zachowanie pewnych jak to ująłeś „stref” wpajanych od lat w uniwersum marvela.

Mnie spiderman wgl nie kupił ale tutaj jakieś światełko w tunelu widzę do zagrania.

W Spidermanie akurat stylistyka (nawet częściowo infantylność) jest ok, bo pasuje do uniwersum i postaci. Gameplay'owo też niewiele grze można zarzucić. Ja po prostu nie lubię Spidermana. :E Z pewnością wątki "postępowe" nie będą dla mnie zachętą. 

W przypadku Wolverina, jedyna wersja jaka by mnie kupiła, to wersja w stylu komiksów Weapon X, Barry'ego Windsora-Smitha.

WeaponXtpb.thumb.jpg.0c73cd41df941e3cf880f885fa25493e.jpg

Ciężki, brutalny klimat, skąpany w morzu krwi. ;) To co jest w tym trailerze, to nadal ugrzeczniona wersja, mimo tego, że i tak jest lepiej niż mogłoby być.

Edytowane przez Vulc
Opublikowano
2 godziny temu, Pavel87 napisał(a):

Mam nadzieję, że nie będzie misji pobocznych w których Logan będzie pomagał dwóm dzieciakom RGBT, które będą się wstydziły zaprosić siebie nawzajem na kieliszek pinacolady

Sweet Baby Inc. jest w to zaangażowane, na pewno coś tam postępowego przepchną. :E

Opublikowano
56 minut temu, Jaycob napisał(a):

To w tym kontekście Logan ma ciężki klimat, nie przez krew, tylko przez smutną, poważną historię tytułowego bohatera. 

Tak tu jako dobry wyjątek się zgodzę z tobą. 

Wraz z rządami Trumpa  całe woke i sweet baby poszło do kosza póki co.

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Jaycob napisał(a):

To w tym kontekście Logan ma ciężki klimat, nie przez krew, tylko przez smutną, poważną historię tytułowego bohatera. 

I szczerze to mimo faktu, że robi to Insomniac, czyli dew, który nie jest znany z gier o ciężkim klimacie i projekt nadzoruje pozytywny i kolorowy Marvel, to jednak po cichu liczyłem, że dostaniemy coś właśnie jak Logan. 

Edytowane przez @MUZ
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, Phoenix. napisał(a):

Powazne filmy to nie maja komiksowych postaci z super mocami

Nie wiedziałem że Punisher ma super moce :D Ale walić to, dyskusja widzę będzie tutaj czcza bo  reprezentujesz postawę: "moje zdanie jest lepsze i mojsze od Twojego" bo taki mam kaprys.

Edytowane przez Strilok
  • Upvote 1
Opublikowano

Spoko ale nie lap za slowka , odnioslem sie ogolem do produkcji marvela ;) I nie chodzi tez strikte o to czy ktos ma jakies super moce czy nie, to sa po porostu komikoswe bajki przeniesione na ekran i tyle. Nie ma w tym nic powaznego. A ty sobie interpretuj to jak chcesz, jak ci sie nie podoba czyjesz zdanie/opinia to nie dyskutuj po prostu ;) 

Ja napisalem jaki gatunek filmu moze byc powazny, jak do ciebie to nie dociera no to juz twoja sprawa ;)