Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
28 minut temu, ODIN85 napisał(a):

To najdroższa gra z pleyaka? Nie było po max 199?

Wygląda na to, że tak. Przejrzałem kilka ostatnich exów i SB jest najdroższy od pozostałych ekskluzywnych tytułów Sony na PC. 

Polacy jak zwykle krojeni. :E 

Opera-Zrzut-ekranu-2025-05-15-182928-ste

Edytowane przez Jaycob
  • Like 1
  • Sad 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

To się fatalnie sprzeda, i tyle będą z tego mieli. Jeśli myślą że pieprznięcie Denuvo i wrzucenie 70 euro za grę bo fajna dupa zrobi im sprzedaż, to się ostro zdziwią. 

Kurde KCD2 Gold Edition kosztował mnie połowę tego co tutaj wołają za podstawkę. 

Edytowane przez Element Wojny
  • Like 2
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Jak dobrze mieć kupkę wstydu i plan na jej ogrywanie. Stellara kupi się za rok z hakiem, za pół ceny (albo i mniej), i do tego bez Denuvo. To nie jest jedna z tych gier, którą MUST HAVE na premierę. 

• Like 3
Opublikowano
Godzinę temu, Element Wojny napisał(a):

Ale cena, wow.

Do tego Denuvo, na Steamie aż zaparowało. Nie kojarzę który ostatni port od Sony miał Denuvo. 

Uzycie denuvo to nie pomysl sony tylko studia, ktore gre robi ;) Nadal beda wychodzic gry Sony bez denuvo.

• Upvote 1
Opublikowano

Szczerze nie rozumiem, no jakiego uja oni pchają denuvo do gier. KCD2 go nie miało, mega sprzedaż. Clair go nie miał, mega sprzedaż. Dobra gra obroni się sama. Ale tutaj pewnie wynika to z tego, że narzucili cenę totalnie z dupy. Zobaczymy ilu fapiarzy się na to nabierze. 

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Nie ma co się wściekać, szkoda naszych nerwów, oni podchodzą jak twórcy Wukonga, praktycznie zerowa promocja gry, bo widzą, że gra się przyjęła, i na tym próbują zbić fortunę, tu mamy coś podobnego ale niestety idą w złym kierunku, bo jak i cena jest kolosalna tak i jeszcze Denuvo, ale liczą, że dodatkowe 25 ciuszków, zapewne odpowiednio uszyte, by przyciągały odpowiednich graczy do zakupu tejże gry po zawyżonej cenie.

Obejdziemy się bez niej, to i tak kolejny klon soulslike, więc nic nie stracimy:balon:

Na PS5 idzie kupić taniej pudełka niż cyfrę, nie ma sensu się rozglądać za cyfrą. Zresztą najniższa cena w ps store to: 254,25 zł
Cena wzięta stąd: https://psprices.com/region-pl/game/6921364/stellar-bladetm

Edytowane przez Reddzik
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Jak chcę grę kupić, to i tak ją kupię, stać mnie. Clair i KCD2 kupiłem w wersjach Deluxe Gold czy jak tam się zwały, bo doceniam pracę włożoną w grę i wspieram twórców (a żadnej nawet nie tknąłem, bo gram w co innego). A Denuvo mnie po prostu wkurwia, bo mam wrażenie że jako gracz jestem traktowany z góry jako złodziej i studio chce się upewnić, czy aby na pewno kupię. No to middle finger i spieprzajcie na drzewo. 

• Like 1
  • Upvote 3
Opublikowano (edytowane)

Taaaa, to teraz nam przypomnij jaka wersje Veilguarda przeszedles 🤣

Ja tam problemu z denuwo nie mam jak dlugo wydajnosci nie ubija, a ostatnio takich cyrkow chyba juz nie ma. A skoro pozwala to tworcom uczciwie zarobic zamiast zasilic darmozjadow z zatoki to chyba dobrze nie?

Edytowane przez Sheenek