Stellar Blade - PS5, PC
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez RTXnietylko4060tiUSER · Opublikowano
Ja bym nie kombinowal z cieklym metalem, tutaj jest juz spore ryzyko i trzeba miec troche doswiadczenia. Zreszta on ma tam aluminium ktore z ciekly metalem sie nie lubi. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Nie wiem skąd Ty czerpiesz wiedzę, ale ewidentnie musisz zmienić źródło. BZDURY. Tu masz o czym będzie ten przedmiot: Od razu wiem, że nie zajrzałeś do programu, że nie masz pojęcia co ma być przedmiotem tej edukacji, ale dałeś się zmanipulować. Tu masz fragment dot. zdrowia seksualnego: GDZIE TU JEST COKOLWIEK Z TEGO CO NAPISAŁEŚ?! Co niby jest dozwolone od 18 roku życia z tego co napisałeś? Seks można uprawiać dużo wcześniej. Ale niezależnie od tego - wszystko to co tam wymieniłeś to stek bzdur. I powiedz mi czemu Kościołowi tak bardzo zależy na tym, aby dzieci nie uczyć o autonomii cielesnej oraz o tym na czym polegają granice intymności?! Co więcej - ten przedmiot ma dotyczyć takżeuzależnienia od Internetu i bycia online. Zachęcam do zdobycia rzetelnej wiedzy, a nie bzdur od księży czy innych środowisk, bo oni CIę po prostu okłamują. Tu masz link do rozporządzenia z podstawą programową: https://legislacja.rcl.gov.pl/docs//579/12391102/13091750/13091751/dokument690497.docx Pobierz, przeczytaj i wróćmy wtedy do dyskusji. Na chłodno, merytorycznie. Wtedy gdy będziesz FAKTYCZNIE już wiedział czego ma dotyczyć ten przedmiot. -
Przez galakty · Opublikowano
Masz hajs na 5070Ti lub więcej - NV, nie masz to chyba lepiej poczekać na nowe AMD, bo w raster będą mocniejsze w tej samej cenie co NV, RT i tak zbyt słabe i nie będziesz używać. Albo brać teraz, czasem promki chłopaki tu wstawiają i za 3k idzie fajną karciochę dorwać -
Przez Jaycob · Opublikowano
Przejrzałem neta i zrobiłem dokładnie to samo i nic nie idzie dalej. Wczytałem wcześniejsze savy, uruchomiłem ponownie grę i to samo, zero logów, a gość, u którego miałem zakończyć zadania zapętla ciągle jedno zdanie. Rozumiem jakieś buggi/glitche graficzne, zwykle mi nie przeszkadzają, ale żeby nie móc ukończyć głównej misji to niedopuszczalne. -
Przez Stjepan · Opublikowano
Ja na razie robię same poboczne i skrytki. W poprzednich Stalkerach robiłem podobnie.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi