Spychcio 249 Opublikowano 31 Października Opublikowano 31 Października Dałem szanse jak gra weszła do gamepassa, ale podziękowałem po kilku godzinach. Zamiast skupić się na broni jak w Dead Space to wiecznie ta pałka... dramat.
Szambo 8 Opublikowano wczoraj o 08:44 Opublikowano wczoraj o 08:44 Mi się ta gra podobała. No bo w sumie produkcji w takich klimatach mamy bardzo mało. Pałka irytująca... mogli skupić się na gunplayu bardziej. Dodatek też ukończyłem. Chętnie bym zobaczył usprawnioną część drugą. 2
ronaldo864 17 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu https://www.gamersyde.com/video_the_callisto_protocol_ps5_pro_gameplay_performance_mode-47059_en.html Wygląda na przyzwoitą implementację PSSR 1
Keller 17 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Dodatek jest za drogi. Ale sama gra filmowa, ciekawa. Wciąga bardziej klimatem, niż gameplayem. 1
MrKetiw 19 Opublikowano 44 minuty temu Opublikowano 44 minuty temu Mnie się gra bardzo podobała, chętnie do niej dziennie wracałem, sprzedaż była niska to pewnie drugiej części nie zrobią 🙄 2
Rekomendowane odpowiedzi