WUCHANG: Fallen Feathers
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kyle · Opublikowano
... i z tego powodu nie kupiłbym drogiego auta używanego (np. takiego kilku-letniego za 90 000), tylko na tyle tania powinna być używka, by wliczyć w jej cenę mechanika. -
Przez ptys · Opublikowano
"potrzeby Ukrainy są nie ograniczone" zgadza się nie ma takich pieniędzy których by nie zdefraudowali -
Przez bleidd · Opublikowano
Trochę absurd. Nie każda gra musi być dla wszystkich. Z jednej strony narzekanie, że gry są odtwórcze, mało oryginalne ale z drugiej strony chcielibyście żeby każda gra byla taka sama. Ja nie lubię soulsów ale nie mówię, że gra powinna mieć możliwość sejwowania w każdym momencie a nad przeciwnikami powinny się wyświetlać ikonki, które mi mówią czy warto walczyć z tym przeciwnikiem czy nie i kiedy robić unik a kiedy atakować. -
Przez VRman · Opublikowano
Ściemojad znowu wkleja jakieś gównokonto i się cieszy, że ktoś próbuje kręcić aferę. DWA MYLARDY! Łojezu! Tyle ile lekką ręką pis wywalił na TVPis i tyle samo zrobiło KO po ostatnich wyborach, o ile się nie mylę (mogę, nie bardzo śledziłem) -
Przez galakty · Opublikowano
Dzięki, zastanawiałem się czy nie spróbować, już mi przeszło. Nie cierpię takich gier, nie mam czasu na bezsensowne poszukiwania.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi