dawidoxx 989 Opublikowano 13 Czerwca Opublikowano 13 Czerwca Wiadomo coś o dodatku? podobno miało wyjść jakoś w lutym i cisza.. 20 czerwca ma być jakaś obniżka gierki na steam i innych platformach więc może wtedy coś podadzą.. pograł bym znowu małpiszonem
JeRRyF3D 1 778 Opublikowano 13 Czerwca Opublikowano 13 Czerwca Jedyna gra, którą kupiłem z pełną podjarką i porzuciłem po godzinie, bo kitajce nie ogarnęli bindowania klawiszy (do dziś!). Tylko pad. Jak można było to tak skrewić? 1
Reddzik 2 860 Opublikowano 13 Czerwca Opublikowano 13 Czerwca Ja czekam na promocje na 20 czerwca i chyba wezmę.
Phoenix. 4 979 Opublikowano 13 Czerwca Opublikowano 13 Czerwca Godzinę temu, dawidoxx napisał(a): Wiadomo coś o dodatku? podobno miało wyjść jakoś w lutym i cisza.. 20 czerwca ma być jakaś obniżka gierki na steam i innych platformach więc może wtedy coś podadzą.. pograł bym znowu małpiszonem Skoro nie zapowiedzieli nic ostatnio i nawet na xboxa gdzie gra sie dopiero pojawi to raczej szybko sie nie pojawi.
Reddzik 2 860 Opublikowano 13 Czerwca Opublikowano 13 Czerwca Ma być promocja na Wukonga, pierwsze promo od premiery. Ja mam -20% na Humble, aktualnie mam ok 180zł za grę, ale jakby Humble też miało promo jak na steamie, to dodatkowo mój kod mógłby jeszcze obniżyć do lepszej ceny, dlatego czekam.
caleb59 1 687 Opublikowano 13 Czerwca Opublikowano 13 Czerwca Nie warto. Tym bardziej, że ten szmelc dalej sypie się przy wyłączaniu.
dawidoxx 989 Opublikowano 13 Czerwca Opublikowano 13 Czerwca Gdzie się niby sypie? 80h gry wbiłem i ani razu mi się nic nie wysypało "szmelc" bo zostawia jakiś wpis po wyłączeniu gry w dzienniku systemowym windowsa? to juz jakaś paranoja
caleb59 1 687 Opublikowano 13 Czerwca Opublikowano 13 Czerwca (edytowane) Gra zamyka się niepoprawnie = sypie się z errorem a to, że Ty nie przyjmujesz tego do wiadomości bo nie dostajesz jebitnego okienka z crashem na pulpicie nie oznacza, że wszystko jest w porządku. Tłustego crashdumpa nie liczę ponad 100MB tworzącego się za każdym razem kiedy wyłączasz grę. Edytowane 13 Czerwca przez caleb59
dawidoxx 989 Opublikowano 13 Czerwca Opublikowano 13 Czerwca (edytowane) Przeszedłem gre bez problemów więc co mnie obchodzi jakiś błąd w dzienniku systemowym po wyjściu z gry tzn zamknięciu aplikacji.. nawet jak jej poprawnie nie zamyka to mam wywalone na to - ważne że gra nie sypie się podczas rozgrywki. Jakby mi się zawieszało podczas grania, waliło jakimiś bluescreenami to tak - wtedy mogę pisać ze jest szmelc i realny problem, ale no prosze Cie przy zamykaniu w windowsowym dzienniku zdarzeń jakiś wpis... 57 minut temu, Reddzik napisał(a): Ma być promocja na Wukonga, pierwsze promo od premiery. Ja mam -20% na Humble, aktualnie mam ok 180zł za grę, ale jakby Humble też miało promo jak na steamie, to dodatkowo mój kod mógłby jeszcze obniżyć do lepszej ceny, dlatego czekam. Taki szmelc a patrz jak trzyma cene Edytowane 13 Czerwca przez dawidoxx 1
ODIN85 3 607 Opublikowano 13 Czerwca Opublikowano 13 Czerwca 57 minut temu, caleb59 napisał(a): Gra zamyka się niepoprawnie = sypie się z errorem a to, że Ty nie przyjmujesz tego do wiadomości bo nie dostajesz jebitnego okienka z crashem na pulpicie nie oznacza, że wszystko jest w porządku. Tłustego crashdumpa nie liczę ponad 100MB tworzącego się za każdym razem kiedy wyłączasz grę. W dupie mam takie błędy. Cała gra solidna jak skała
dan254 119 Opublikowano 13 Czerwca Opublikowano 13 Czerwca Ja przeszedłem całą grę i nie miałem żadnych problemów.Ogolnie dobra gra,polecam 1
ODIN85 3 607 Opublikowano 13 Czerwca Opublikowano 13 Czerwca Trudno jest tylko do końca drugiego aktu,potem już z górki
Jaycob 1 959 Opublikowano 13 Czerwca Opublikowano 13 Czerwca (edytowane) Tak, zwłaszcza jak władowałeś 70lv w drugim akcie, bo inaczej nie ogarniałeś. No jasne, że potem "z górki", jak się przekoksowałeś postać. Edytowane 13 Czerwca przez Jaycob
Jaycob 1 959 Opublikowano 13 Czerwca Opublikowano 13 Czerwca Nie był taki trudny do pokonania, zwłaszcza jak się odblokowało klony.
dawidoxx 989 Opublikowano 13 Czerwca Opublikowano 13 Czerwca Dla mnie najtrudniejszy był Erlang pamietam ze podchodziłem do niego kilkanaście razy I chyba jeszcze yellow loong był dość trudnym bosem dla mnie
Jaycob 1 959 Opublikowano 13 Czerwca Opublikowano 13 Czerwca Erlang też mnie wymęczył, ale to chyba najbardziej epicka walka w całej grze.
Keller 775 Opublikowano 13 Czerwca Opublikowano 13 Czerwca 5 godzin temu, dawidoxx napisał(a): Taki szmelc a patrz jak trzyma cene Avowed też trzyma, a forumowicze prawicowi jadą po tej grze, jak po psie
dawidoxx 989 Opublikowano 13 Czerwca Opublikowano 13 Czerwca (edytowane) 14 minut temu, Keller napisał(a): Avowed też trzyma, a forumowicze prawicowi jadą po tej grze, jak po psie Gdzie trzyma jak niedawno był na ostrej przecenie na steam? Myth od początku żadnej obniżki nie miał. 30 minut temu, ODIN85 napisał(a): Nie jest konieczny do ukończenia gry No nie jest ale moim zdaniem to najlepsza i najbardziej epicka walka w grze Edytowane 13 Czerwca przez dawidoxx
ODIN85 3 607 Opublikowano 13 Czerwca Opublikowano 13 Czerwca 17 minut temu, Keller napisał(a): Avowed też trzyma, a forumowicze prawicowi jadą po tej grze, jak po psie Nikt za tego crapa nie dał pełnej ceny jak w abo jest.
Keller 775 Opublikowano 13 Czerwca Opublikowano 13 Czerwca 21 minut temu, dawidoxx napisał(a): Gdzie trzyma jak niedawno był na ostrej przecenie na steam? Ostra to 20%? https://steamdb.info/app/2457220/
Jaycob 1 959 Opublikowano 13 Czerwca Opublikowano 13 Czerwca (edytowane) Godzinę temu, ODIN85 napisał(a): Nie jest konieczny do ukończenia gry To zależy jak na to spojrzysz. Tak naprawdę Erlang Spoiler daje unlocka do prawdziwego zakończenia. Edytowane 13 Czerwca przez Jaycob 1
dawidoxx 989 Opublikowano 13 Czerwca Opublikowano 13 Czerwca (edytowane) 22 minuty temu, Keller napisał(a): Ostra to 20%? https://steamdb.info/app/2457220/ A ile byś chciał miesiąc po premierze zwłaszcza że gra jest w gp? Edit: Ok sorry popieprzyło mi się z Oblivion 😁😁 Edytowane 13 Czerwca przez dawidoxx
Rekomendowane odpowiedzi