RX 7xxx (RDNA 3) - wątek zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GordonLameman · Opublikowano
Nie są. Huawei zostanie uznany za dostawcę wysokiego ryzyka i podmioty ważne i kluczowe (m. in. Cały automotive, energetyka etc) nie będą mogły z tego korzystać. Podobnie z ZTE. Ustawa w tym przedmiocie jest aktualnie procedowana w Sejmie. Wakacje każdemu się przydadzą! jeszcze nie wiem -
Przez Adamiakadam00 · Opublikowano
Sztuczne trzymanie cen? Jakbyś miał rzadką złotą monetę to sprzedałbyś ją w cenie złomu złota? No nie. Nie rozumiesz że to nie świat się przeciwko Twojemu upgrade zbuntował tylko takie są ceny? Jak jest pomór świń to chciałbyś żeby ostatnią zdrową świnię sprzedano Ci w cenie za psi? Jak masz działkę do sprzedania i ktoś by przyszedł i zaproponował cenę za tyle za ile kupiłeś w latach 90 to co, zgodziłbyś się? Dziecinne bunty i tupanie nogami powinno już po tym okresie szoku już chyba przechodzić ludziom? -
Przez Katystopej · Opublikowano
Ale mnie pozytywnie zaskoczyłeś, więc jednak moje obawy nie są bezpodstawne btw. gratulujemy powrotu, zostajesz na dłużej? -
Przez TheMr. · Opublikowano
Każdy powinien po prostu kupować samochód do tego ile robi km, i tyle. Fajnie że jest alternatywa i można policzyć co się opłaca, ja w pół roku zrobiłem 18kkm, więc jakbym zachował tempo to 14 lat i miałbym 500 kkm. Tylko obecnie w większości spalinowek pewnie miałbym już drugi silnik, dwie wymiany automatu, wymiana oleju w 14 lat to pewnie byłoby ponad 50k zł (według ASO + inflacja), te 100k zł różnicy szybko by wyparowało. -
Przez fuzz · Opublikowano
@cherbidzięki za zaangażowanie Ja wiem, jak działa radiator, sęk w tym, że te dławiki i małe kostki po prawej stronie pcb (od 2x gniazda 8pin w dół )nie mają z nim kontaktu - oddają ciepło do PCB+podmuch, więc nie chcę im tego podmuchu zabierać, co może zapewnić tylko 2x140, bo 3x92 nie chcę. Chciałbym mieć jak najmniejszy hałas= jak najmniejsze rpm, więc 140 może nawet będzie miał wyższe ciśnienie niż 120 przy 500-1000 RPM. Jak będzie za dużo uciekać ciśnienia, to zakleję taśmą aluminiową, ja do obudowy nie zaglądam dla przyjemności, drutować można. 😁
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi