Xbox Series X|S - Oficjalny Temat
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Winter · Opublikowano
Pewnie zaraz zniknie. Dla obcych wszystko, dla Polaków nie ma. To państwo to jest jakiś żart . -
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
Jak ktoś spał pod kamieniem i nigdy nie miał kontaktu ze stalkerem, to małe podsumowanie w skrócie. -
Przez RyszardGTS · Opublikowano
Przebijam, co prawda tylko o tysiąc... 501000zł I tak najlepsza jest osoba prezydencka Kto prowadził jej kampanię wyborczą? ONA Kto był odpowiedzialny za kontakty z mediami? ONA SKORO MY WIDZIELIŚMY JĄ W MEDIACH TO ONA JEST ZA WSZYSTKO ODPOWIEDZIALNA Czego nie rozumiecie? -
Przez bergercs · Opublikowano
Zależy od przebiegów jakie się robi - sami producenci zalecają co 3 lub 6 miesięcy podładować akumulator. Jeśli są robione długie trasy to nie ma sensu podpinać pod prostownik, jeśli sporo krótkich to tak (u mnie dzisiaj podpiąłem w Pierdku - samochód używany do jazdy miejskiej - odpalenie, jazda 4 km do przedszkola z młodą, odpalenie jazda 2 km do firmy, odpalenie jazda 2,5 km do domu, plus jeszcze stanięcie np pod paczkomatem lub sklepem - masakra dla akumulatora). Kiedyś wyliczano, że jedno uruchomienie samochodu na zimno to energia, której odzyskanie to konieczność jazdy 15 minut: wiadomo, że obecnie są wydajniejsze alternatory, samochód potrzebuje mniej energii do startu itd, ale wciąż nie jest to zdrowe dla akumulatora. -
Przez Boldwyn · Opublikowano
Dzięki za wszystkie uwagi, zobaczę jak w najbliższym czasie się będzie zachowywać i najwyżej wymienię pastę na pad + termopady, na razie i tak jest sporo lepiej (najbardziej mnie te ~100 stopni na hotspocie niepokoiło).
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi