Podkręcanie pamięci DDR5 (Wszystkie platformy)
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GordonLameman · Opublikowano
Takiej ciszy po konfederatach - najgłośniejszej grupie dzieci w polskim internecie - to się nie spodziewałem. Aż smutno trochę @Camis Kurde, ta Kotula może i jest trochę odleciana, ale przynajmniej nie zasłania się immunitetem. Podejrzewam, że ten cały trener to może nawet wycofać akt oskarżenia -
Przez Suchy211 · Opublikowano
Kiedy zrobisz coś wystarczająco głupiego mózg tak Ci się wyłączy, że przedstawić się nie będziesz umiał, a co dopiero podejmować racjonalne decyzje. Wystarczy że miał czymś zajętą głowę i odruchowo wjechał na przejazd. Potem jak już wjechał na ten przejazd i do niego dotarło że to był błąd dostał restart systemów i już nie był wstanie podjąć racjonalnej decyzji. Teraz to już wszystko jest gadanie po fakcie jaki to on jest głupi, jak powinien się zachować, jak każdy z nas zachowałby się w takiej sytuacji (mimo że nikt tego nie wie) i tak dalej. Czy człowiek jest winny? Tak. Nawet jeśli wjechał na ten przejazd nieumyślnie, to to nie zwalnia z odpowiedzialności. Natomiast teraz pytanie, jaka jest zdolność kredytowa tego człowieka. Nakazanie spłaty kwoty powyżej realnych zdolności spłaty jest odklejone od rzeczywistości. Albo spierdzieli i nie zapłaci, albo będzie siedział na koszt podatnika, albo strzeli sobie samobója, albo nastąpi jeszcze jakiś inny scenariusz z którego nic tak naprawdę korzystnego nie wyniknie, Zdaje się, że tam nikt nie zginął tak? Więc to powinien być punkt wyjścia do ukarania tego człowieka. Jeżeli za zabicie człowieka można wyjść po kilku, kilkunastu latach z wiezienia, to nie widzę powodu aby skazywać kogoś na dożywocie wegetacji za wykolejenie pociągu. To już lepiej po prostu go zabić. Przydarzyło się. Ujawniła się luka w systemie w postaci przytłaczających kosztów wyrażonych w pieniądzu której winny i tak nie będzie wstanie pokryć. Trzeba ją załatać, a karę dla niego odpowiedni adjustować. Chyba, że życie ludzkie jednak nie jest najważniejsze i jednak pociąg jest droższy i za szkody na mieniu przewyższające wartość życia ludzkiego trzeba po prostu karać surowiej. -
Przez cichy45 · Opublikowano
Brakuje mi tych 30 mV napięcia które zabrała nvidia -
Przez galakty · Opublikowano
Czas jest dobry, nie ma żadnej innej mocnej premiery w tym środowisku, co prawda EA więc nie wszyscy dostęp kupili, ale z drugiej strony jak ktoś był fanem PoE to na bank PoE2 też ma, a Ci co grali bo był za darmo odbili się i poczekają za rok. -
Przez galakty · Opublikowano
Prędzej odinstaluję i nie zainstaluję niż zrobię reinstall Szkoda nerwów, im dłużej w karierze siedzę tym gorzej, ale to właściwie ma sens bo mam grę od premiery, może faktycznie po reinstall działałaby lepiej, tylko nie chce mi się grzebać jak mam 5 innych gier które działają i sprawiają frajdę
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi