Podkręcanie pamięci DDR5 (Wszystkie platformy)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez lukadd · Opublikowano
To robią na razie pod AI. Ale biorąc pod uwagę, że blackwell wygląda cienko jak na nową generację i będzie raczej takim zapychaczem na procesie po lekkim liftingu. Może kolejna generacja dla graczy wleci wcześniej np. pod koniec 2025 czy na początku 2026. -
Przez elfuegoxxx · Opublikowano
pffff. co toto wypusciły. obraza ludzi którzy to kupili. -
Przez userKAMIL · Opublikowano
Wszystko nie ale spędziłem tam chyba z 7h i zawinąłem dalej. Sporo tam ścian lizałem. -
Przez azgan · Opublikowano
Tak bo jest to gra na którą czekałem 4-5 lat i wiem że i tak będę chciał w to zagrać. Inna kwestia, pisanie że jest to niedopracowany produkt jest trochę na wyrost bo osoby które miały możliwość już zagrać twierdzą zupełnie coś innego aczkolwiek wiadomo, trzeba to traktować z przymrużeniem oka. Są osoby które co roku kupują nowego CoD'a za dużo więcej i też z problemami 😉. Ile jest takich gier w ciągu roku czy nawet paru lat że na nie czekasz? Śmiem twierdzi że garstka więc chyba można raz na jakiś czas zaszaleć i zaryzykować? Wrócimy do tematu za 58 dni i przekonamy się czy jest to hicior czy rzeczywiście niedopracowany bubel jak S.T.A.L.K.E.R 2. Jeszcze taka mała dygresja. Z szacunku do Daniel Vávra któremu zawdzięczamy ponadczasową Mafie wstrzymałbym się z przesądzaniem stanu technicznego KCD2 https://www.gry-online.pl/newsroom/gralem-w-kingdom-come-deliverance-2-i-jestem-oczarowany-czeskie-r/ze2a51e -
Przez Little Sun · Opublikowano
A mi się bardzo podoba ta powolna progresja i dowolność w buildach, to jedna z największych zalet, tak samo jak i powolna gameplay która gra wymusza, przynajmniej na poczatku. Jedyna wada to że bossy powinny dropić lepsze itemy, bo nawet nie już niczego nie oczekuję jak loot z nich wypada. Skończyłem 2 akt dopiero, ale na pewno zostanę z PoE na dłużej. Jakoś nie wyobrażam sobię wrócić do takiego D4, po pierwsze w końcu normalna szybkość rozgrywki, sterowanie jest genialne, sama ilość buildów to jest coś co dzieli te gry o lata świetlne a to dopiero wersja 0.1.0.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi