Podkręcanie pamięci DDR5 (Wszystkie platformy)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
Nie mogę już dać wyższych zegarów po ustawieniu min 2700 max 2800 jest gorsza wydajność niż na min 2600 max 2700 mimo że test leci to niczego to nie zmienia a nawet pogarsza, ewentualnie mogę spróbować zejść z napięcia bo ten bench ma taką fazę że potrafi działać na totalnie niestabilnym ustawieniu,pamiętam jak po zakupie w czerwcu 2023 puściłem tą 6950xt na 2600mhz z napięciem 1070mv superposition przeszedł i myślałem że dobra sztuka się trafiła a timespy się wywalał na 1140 nawet na 1900mhz -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Konfederacja jak zawsze - na granicy upośledzenia umysłowego: "NIE WOLNO ROZLICZAĆ PIS, ALE MY WAS ZA TO ROZLICZYMY, ŻE WY CHCIELIŚCIE ROZLICZYĆ PIS, A PRZCIEŻ MÓWILISMY, ŻE NIE WOLNO!!!" -
Przez kamilos69 · Opublikowano
Gdzieś coś kiedyś czytałem o problemach finansowych EK. Ale tematu nie śledziłem i nie mam pojęcia jak się ta historia skończyła. -
Przez wrobel_krk · Opublikowano
No tak 107fps, da się an 6950xt: https://benchmark.unigine.com/results/rid_21c70b08eb6c466689122f2af337726d Najlepszy 4070 ti s ma 106.71 : https://benchmark.unigine.com/results/rid_0a80f16ed67d4e03af0f0760db645580 Tego 6950xt to można wykręcić widocznie w kosmos:) -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Rownie dobrze mozna napisac, ze jest podobne do bfa lub do innej strzelanki ale to takie masło maslane i nic wiecej, zawsze cos jest podobne do czegos co nie znaczy ze jest takie samo A ludzie uwilebiaja porownywac do siebie gry. Nie ma w ym nic oczywiscie zlego, ze ktos porownuje do coda bo COD to i tak nr 1 na rynku jesli chodzi o strzelanki, popularnosc i ilosc graczy. No i moim zdaniem feeling strzelania i moovment w codach jest nie do przeskoczenia w zadnej grze, nic temu dlugo dlugo nie dorowna. Gra ma wiele trybow wiec kazdy znajdzie cos dla siebie, mocno mnie interesuje platna kampania i odswiezenie oryginalnego black hawk dawn kampani Nie ma problemow, ludzie juz graja
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi