Podkręcanie pamięci DDR5 (Wszystkie platformy)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Tomcat · Opublikowano
Premier został - wygląda że wszystko było wczesniej dogadane. -
Przez Send1N · Opublikowano
Nawet mnie to nie dziwi superposition można przejść na totalnie niestabilnej karcie ja skisłem jak wyplułem te wyniki co wróbel wpisał do tabeli na 2900mhz przy 1050mv gdzie normalnie stabilność się kończy przy uwaga: 1155mv i zegarze 2650mhz (już 1150mv nie jest stabilne np w timespty nawet na zegarze poniżej 2Ghz) Rdna i ich krzywa napięć -
Przez Radziuwilk · Opublikowano
Orlen Orlenem, ale jajka 1 zl drozsze hehe. Rzad pod topor!! PiS chcial dyktat wprowadzic, to bylo git. Oszustwa z dystrybutorami to nic takiego. Oklamali ze awaria wiec jest spoko. Ukradli mld zl do wlasnych keiszeni. Nic takiego przeciez powiedzieli, ze to aferka tylko. Ale te jajka no to juz przesadza. Dymisja rzadu! Wy sie cieszcie i tak, bo po rzadach PiS to ja sie dziwie, ze wszystko nie podskoczylo o 20% na dziendobry. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Ja znałem tę odpiwiedź. I dlatego zadałem to pytanie. Nam nie trzeba zmian w tej kwestii, bo nei chcemy się cofać cywilizacyjnie. Pytanie zadałem w dyskusji, a nie w ankiecie. To niesamowite, że nie potrafisz tego odrżznić i tak nieprecyzyjnie się wyrażasz Przesłuchania i podane motywy. Nie wiadomo czy są prawdziwe - to wymaga badań, a nie przesłuchania przez wąsatego szeryfa. Ale Ty nie oglądasz materiałów kryminiologicznych... To są jakieś z dupy montaże spraw - na ich podstawie NIE MOŻNA wyciągać wniosków całościowych. Do tego są badania naukowe ramach krymonologii. To, że obrzejysz kanał przesłuchania morderców nie uprawnia cię do dokonywania ocen w zakresie motywów przestępców. I właśnei dlatego tak srodze się mylisz. Aha, czyli łagry wzorem Stalina. Super pomysł. Pomyślałeś może o tym jak zachowa się społeczeństwo, kiedy PRACA będzie KARĄ? Nie był o tym nic na kanałach YT?
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi