Podkręcanie pamięci DDR5 (Wszystkie platformy)
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Reddzik · Opublikowano
Wiem gdzie kupić, ja kupiłem u Kadali w 1 akcie na koszmarze. Ja sprawdzałem sklepik w 2 akcie, a ten jak na złość nie miał, dobre paręnaście razy wychodziłem i wchodziłem do miasta resetując sklep i nic nie miał. Dałem spokój, ileż można. -
Przez Kris194 · Opublikowano
To chyba właśnie ta prawacka wolność słowa -
Przez ShaDow_Pro · Opublikowano
Ja widziałem za to wiele FDB, które chodziły jak traktor W cenie Asusa kilka dni temu był A850G. -
Przez leven · Opublikowano
DLSS 4.5 jest bardziej wymagający od DLSS 4, za to ma lepszej jakości oprawę graficzną + inne ulepszone technologie. Dla tego dla DLSS P/UP przydziela się preset L lub M, a obraz i tak jest lepszy, niż na DLSS 4 Q dla prset K. Dla przykładu u siebie w W3 ustawiłem preset L dla DLSS Performance i obraz jest cudny, a wydajność od 70 po 100FPS. Jak dla presetu L ustawię DLSS Q, to spadek pod 60FPS i nie idzie już tak fajnie pykać. Uważam, że DLSS 4.5 jest świetny i tylko czekać na jeszcze lepsze wydania tej technologii -
Przez VRman · Opublikowano
Aż poszukałem w necie bo się zaciekawiłem jaki to roguelike od Ubi przegapiłem.. a tu Wam chodzi o Prince of Asia Princoidvania Prince of Anime itp. W samym intro jest chyba 99% oklepanych motywów z chińskich bajek. Umm.. Nie daruję Ubisoftowi tego, że nazwali ten shit Prince of Persia. Świat od 20 lat choruje na pierdolca na punkcie anime i spoko, mogli tą grę zrobić, ale do ciężkiej cholery, pod innym tytułem. Ciekawe co Jordan Mechner na to. Ja na jego miejscu bym się chyba popłakał. To jakby Mozarta wydali w wersji gangsta rap ale zostawiając Mozart na okładce "płyty". Tymczasem nadciąga konfa Microsoftu, której oglądania już teraz współczuję tym, którzy stracą na nią czas
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi