azgan 491 Opublikowano Sobota o 14:48 Autor Opublikowano Sobota o 14:48 10 godzin temu, ODIN85 napisał(a): Jeden jest całkiem nieźły,drugi bardz krótki ale można ograć z braku laku Jaka kolejność ogrywania powinna być po ukończeniu głównego wątku z podstawki?
lukadd 270 Opublikowano Sobota o 15:04 Opublikowano Sobota o 15:04 (edytowane) Chyba to obojętne, ale Two Colonels wyszło pierwsze. Ja nie ograłem jeszcze tego drugiego DLC. Kupiłem sobie drugi raz Metro. Wersja Gold steam na cdkeys kosztuje 3 euro A na epicu gdzie mam premierową wersję nie ma teraz promocji i za samo DLC chcą 3 x tyle Ogram sobie chyba całość jeszcze raz bo nabrałem chrapki po testach tego zwalonego Stalkera 2 Edytowane Sobota o 15:05 przez lukadd 1
azgan 491 Opublikowano Sobota o 15:19 Autor Opublikowano Sobota o 15:19 To one nie są fabularnie powiązane?
Eltik 8 Opublikowano Sobota o 16:34 Opublikowano Sobota o 16:34 a zeby grac dls to trzeba miec ta zwyka wersje zainstalowana? bo mam tylko enchanced ale dlc niedostepne a mam kupione
ODIN85 406 Opublikowano Sobota o 16:42 Opublikowano Sobota o 16:42 Nie trzeba. Mam tylko EE i były do wyboru.
Phoenix. 321 Opublikowano Sobota o 18:27 Opublikowano Sobota o 18:27 3 godziny temu, azgan napisał(a): To one nie są fabularnie powiązane? Z grą są ale opowiadają dwie różne historie dalej.
Joloxx9 233 Opublikowano Sobota o 18:32 Opublikowano Sobota o 18:32 3 godziny temu, azgan napisał(a): Jaka kolejność ogrywania powinna być po ukończeniu głównego wątku z podstawki? Nie wolisz stalkera z A-Life?🤣 1
Joloxx9 233 Opublikowano Sobota o 18:39 Opublikowano Sobota o 18:39 Sam zacząłem ogrywać, bo kiedyś tylko jakoś 2h pograłem. 1
wrobel_krk 249 Opublikowano Sobota o 22:14 Opublikowano Sobota o 22:14 No ja grałem 2x w zwykłe na 3060ti 1080p, potem w EE z 3080 an 3440x1440. Dziś uznałem że stalker mnie na tyle wqrwił że muszę zagrać drugi raz w EE:) Własnie odpalam:) 4
Reddzik 336 Opublikowano Sobota o 22:53 Opublikowano Sobota o 22:53 W dniu 20.11.2024 o 20:36, azgan napisał(a): Czekając na S.T.A.L.K.E.R 2 😁 A pod filmikiem komentarz: "I hope stalker 2 looks as good as this one if not better" nie mogę 3
Eltik 8 Opublikowano wczoraj o 00:34 Opublikowano wczoraj o 00:34 (edytowane) co prawda poziom czytelnik ale wszystko ukonczone, gra jest naprawde dobra a graficznie to stalker moze metro buty czyscic, ogolnie polecam wersje na epic bo przynajmniej jest chmura normalnie w edycji enchanced, na steam nie ma Edytowane wczoraj o 00:38 przez Eltik
azgan 491 Opublikowano wczoraj o 10:06 Autor Opublikowano wczoraj o 10:06 (edytowane) Niezły Upgrade graficzny zaliczyło to Metro Exodus Enhanced Edition wygląda teraz lepiej niż to TechDemo od NVIDIA z przed 6 lat 😅 Wydaje mi się czy w tych DLC jest jeszcze lepsza grafika i dodali w nich jakieś dodatkowe bajery 🤔? Edytowane wczoraj o 10:07 przez azgan
Zas 53 Opublikowano wczoraj o 16:48 Opublikowano wczoraj o 16:48 EE ma znacznie poprawiony RT względem wersji podstawowej - więcej odbić i chyba też promieni. 2
Eltik 8 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu no ta wersja EE 3,5 roku po premierze a wyglada lepiej od wszystkiego co wyszlo od tamtej pory 1 2
Phoenix. 321 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu EE nie odpali na karcie, ktora nie obsluguje RT Cale oswietlenie bazuj na RT i iwle innych efktow. Silnik maj opanowany do perfekcji bo nie zabija sprzetu az tak. 1
skypan 16 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Zacna gierka za śmieszne pieniądze.
Eltik 8 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu no i majac mocne karty mozna w to grac np w 1440p na maksa bez wspomagania w postaci DLSS
Phoenix. 321 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Mona ale w tej grze DLSS bardzo dobrze sie prezentuje, szczegolnie w "nowych plikach" Smialo mozna korzystac.
lukadd 270 Opublikowano 8 minut temu Opublikowano 8 minut temu 3 godziny temu, Eltik napisał(a): no i majac mocne karty mozna w to grac np w 1440p na maksa bez wspomagania w postaci DLSS Wczoraj przeszedłem Sam's Story grałem w natywnym 4k. Ultra nastaw detali, 4k natywne, RT na full, PhysX, Hairworks on. Walić Stalkera 2 Dopóki go nie naprawią. 1
azgan 491 Opublikowano 2 minuty temu Autor Opublikowano 2 minuty temu W dniu 24.11.2024 o 17:48, Zas napisał(a): EE ma znacznie poprawiony RT względem wersji podstawowej - więcej odbić i chyba też promieni. 23 godziny temu, Eltik napisał(a): no ta wersja EE 3,5 roku po premierze a wyglada lepiej od wszystkiego co wyszlo od tamtej pory Wygląda lepiej od większości nowszych tytułów i działa elegancko w dodatku poza RT jest technologia HairWorks oraz PhysX czyli pełny pakiet od NVIDIA 3 godziny temu, Eltik napisał(a): no i majac mocne karty mozna w to grac np w 1440p na maksa bez wspomagania w postaci DLSS Ja tam gram w tym oszukanym 4K* czyli skalowane 1440p 🤭
Rekomendowane odpowiedzi