The Elder Scrolls IV Oblivion Remastered
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez caleb59 · Opublikowano
2000 za dużo - 1000-1500 max panie kolego i to na każdy sprzęt, LOD między 2-2.5 max. https://www.pcgamer.com/games/fps/escape-from-tarkov-review/ -
Przez skunRace · Opublikowano
Też mi to chodzi po głowie z tym, że musiałbym kupić coś co ma dobre chłodzenie, a one się czasem zbliżają cenowo do paździerzy 5080. Znowu za dobrą 5080 nie dam 5Kzł+, bo aż mi głupio patrząc jak mało gier przeszedłem od zakupu 4070Ti i mam na niej jeszcze 11 miesięcy gwarancji, ciekawe za ile by poszła. Najbardziej boli mnie fakt , że to tylko 25% różnicy między 4070Ti a 5070Ti jedynie pamięci więcej. Za to między 5070Ti a 5080 15%, więc zamiast kupować paździerza 5080 chyba lepiej lepsze 5070Ti, śmiech na sali z ta generacją. Phantom to był chyba odpowiednik JetStreama, czyli trochę gorszy od mojego Gaming Pro, jeden ciepłowód jak dobrze pamiętam. Ale Palit i Gainward wypadał naprawdę bardzo dobrze w serii 4000 w 5000 już tak dobrze ne jest. Mój Gaming Pro konkurował pod względem chłodzenia z tymi najdroższymi i pod pełnym obciążeniem nawet po 2 latach od zakupu, wygląda jak z pudełka i temperatury extra przy tylko 1100rpm. Już od lat staram się kupować ciche i chłodne karty, więc żeby nie robić skoku w dół i żeby mieć podobne wyniki jak na tym Palicie ze screena to chyba 5070Ti Gigabyte Gaming OC, albo jakiś MSI Vangurad musiałbym patrzeć ? MSI Gaiming X Trio jak dobrze pamiętam w RTX 2000 i 3000 wypadał bardzo dobrze tak w 5000 już szału nie ma. -
Przez j4z · Opublikowano
Może update biosu robiłeś? -
Przez z1k · Opublikowano
wszystko na ultra 4k DLSS balanced 52 fpsy XD na 4090 tylko dystans mam na 200 -
Przez wallec · Opublikowano
Pamięci teraz kupuje się np tak. DDR4: https://www.olx.pl/d/oferta/komputer-do-gier-amd-ryzen-7-3800x-8-core-32gb-ram-nvidia-rtx-2060-8gb-CID99-ID18sj6s.html 32GB wyjdzie za 0zł
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi