Enotria: The Last Song
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
24H2 u mnie, system wgrany na czysto z pena -
Przez Camis · Opublikowano
Pod wpisem Brejzy: Wk**** ludzi sięga już zenitu i to nie tylko na X. -
Przez leven · Opublikowano
Pobierasz obraz bez modyfikacji ? Jeżeli tak, a rufus dalej marudzi, to spróbuj utworzyć bootowalnego pendrive tym programem: https://www.dobreprogramy.pl/windows-7-usb-dvd-download-tool,program,windows,6628217263491201 -
Przez Reddzik · Opublikowano
Mam podobnie, ale poszedłem w prawo i dałem coś innego, chyba nie potrzebnie., wydam z 2k na wymianę i będzie git, jedynie nie mam supportów takie jak tam wypisane, bo nie wszystkie wybrałem, ale tego bossa na razie opuszczę, wpierw wyczyszczę mapę przed nim, bo go za szybko znalazłem, i może wrócę się pofarmić, bo nie mam sprzętu, może coś poleci Albo alternatywa to pogranie monkiem czy wojem, bo gra się nimi bardzo fajnie, choć melee pewnie będzie mieć większe czy mniejsze problemy z bossami, szczególnie boss 1 aktu to był najtrudniejszy boss, ale zrobiłem go za ok 5 razem magiem, aż tak źle nie było, tak ten z trucizną już pobił moje podejścia do bossa. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
prawidłowa sygnatura to: V K 221/22 Orzeczono tam 1 rok pozbawienia wolności bez zawieszenia. Nie. To jest wyrok apelacyjny w sprawie naruszenia zakazu prowadzenia pojazdów oraz prowadzenia pojazdy pomimo cofnięcia uprawnień. Taki cytat jest wyroku apelacyjnym: "Prawidłową w kontekście względów prewencji indywidualnej była konstatacja Sądu Rejonowego, iż kara pozbawienia wolności bez warunkowego zawieszenia mogła być jedyną braną pod uwagę w skonkretyzowanej sytuacji M. Ż. Oskarżony składając wyjaśnienia bagatelizował zdarzenie z a/o, przedstawiał je jako chwilową nagłą sytuację, tłumacząc, że do stacji do K. kierował towarzyszący mu kolega, a on przesiadł się jedynie na chwilę na 2-3 km, aby ten mógł zjeść hot-doga i wypić kawę. W ocenie Sądu Okręgowego, Sąd Rejonowy trafnie wskazał, iż towarzysz oskarżonego mógł uczynić to podczas kilkuminutowego postoju - nie była to sprawa życia i śmierci, żaden stan wyższej konieczności, żadna anormalna sytuacja motywacyjna. Również pracownicy oczekujący na oskarżonego i jego towarzysza podróży mogli poczekać kilka minut więcej, skoro zapewniono im miejsce w hotelu, jak wynikało to z wyjaśnień oskarżonego. Wobec oskarżonego w krótkich odstępach czasu zapadały kolejne wyroki skazujące, z których nie wyciągał on prawidłowych wniosków - a wręcz przeciwnie, nadal naruszał już nie tyle zakaz, co kilka zakazów prowadzenia wszelkich pojazdów mechanicznych. O lekceważącym stosunku oskarżonego do prawomocnych orzeczeń sądów przekonywały okoliczności czynu podlegającemu osądowi w tej sprawie, w której decyzja o kierowaniu samochodem, przy obecności kolegi na fotelu pasażera, który mógł usiąść obok w fotelu kierowcy, umotywowana była wyłącznie tym, aby ów przez kilka minut mógł zjeść posiłek bez zatrzymywania się pojazdu." To jest zbieg 178a kk (jazda po pijaku) i 244kk. Ale ok, masz taki: Wyrok Sądu Rejonowego w Jeleniej Górze z dnia 2 lutego 2016 r. II K 1503/15 Masz te 3 powyżej
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi