Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
22 godziny temu, Pavel87 napisał(a):

Zgadzam się, zdecydowanie bardziej wolałbym ograć RDR2 z takiej wersji. Póki co jakieś 10 godzin fabuły za mną i jakoś mi się chyba już przestaje chcieć kontynuować ;) 

Mnie historia też średnio wciągnęła. Nie była zła, polubiłem M i T, ale cały czas liczyłem na coś więcej niż dostawałem. 

Opublikowano (edytowane)
W dniu 4.03.2025 o 22:31, caleb59 napisał(a):

Dobra - jakby komuś też przeszkadzał delikatny stuttering to polecam włączyć v-sync (synchronizacja pionowa) na wartość "pół (half)". Nie wiem dlaczego ale tylko to mi pomogło. :E 

Dzięki, bardzo pomogło. Już zacząłem się dołować, że mi sprzęt nie wyrabia.

Edytowane przez kptEnter
Opublikowano (edytowane)
31 minut temu, caleb59 napisał(a):

To jest już nieaktualne, przedostatnia aktualizacja naprawiła stuttering.

A widzisz, u mnie wczoraj zaczęło szrocić, a dzięki twojej poradzie działa super.

Edytowane przez kptEnter
  • Upvote 1
  • 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Witam, Mam problem z wyłączeniem się gry i zawieszeniem podczas misji gdzie napadamy na furgonetkę z pieniędzmi. Po walce z policją i ucieczce śmieciarką gra automatycznie przełącza na kolejną postać po czym jak kamera znajdzie się na wysokości lotu ptaka gra się albo zawiesza bądź wyłącza do pulpitu. Wersja Encharted epic games z modami. Próbowałem bez modów i to samo. Wcześniej nie było problemów.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
2 godziny temu, tgolik napisał(a):

W GTA V celowanie na padzie jest kiepskie, czy to ja jestem słaby w strzelaniu w grach Rockstara?

Nie jesteś sam też miałem z tym problemy na PS3 z czasem idzie się jakoś przyzwyczaić co nie zmienia faktu że do takich gier lepsza jest myszka i klawiatura a pady lepiej się nadają do FIFY czy serii NFS 

• Upvote 2
Opublikowano
W dniu 9.07.2026 o 00:01, tgolik napisał(a):

W GTA V celowanie na padzie jest kiepskie, czy to ja jestem słaby w strzelaniu w grach Rockstara?

Na premierę RDR2 specjalnie kupiłem PS4Pro po kilkunastu latach przerwy od konsol, więc pada w takich grach nie ogarniałem. Na początku było źle, ale podświadomość nie pozwalała mi na grę z autoaimem, daj spokój. W miarę szybko się przyzwyczaiłem  i waliłem headshoty na gałkach ;)

• Upvote 1