Gry VR - wątek zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Reddzik · Opublikowano
To działa tylko dla "Super Resolution", Generowanie klatek nie ma tej opcji. Ty masz wybrane "globalnie" i sprawdziłem, też mam wybór w przypadku globalnego ale tylko dla DLSS, a nie dla FG. -
Przez galakty · Opublikowano
Czyli to wydłuża czas ładowania JESZCZE BARDZIEJ. Ja się tylko czepiam kolegi co tankowanie benzyny mu zajmuje 15 minut, nie potrzebuję super rad od właścicieli BEV którzy mnie nauczą że to super frajda. NIE CHCĘ BEV -
Przez Tomasz Niechaj · Opublikowano
Największym błędem jest zakładać brak wiedzy rozmówcy i jeszcze się do tego przyznawać - nie rób tego błędu w przyszłości, nie warto Czyli jeśli mówimy o ilorazie to źle, tak? Tak, dyskusja robi się w tym temacie jałowa, bo trzeba odpowiadać na argumenty. Pracę wyrażamy nie w watach, a Wh, a najlepiej w dżulach. Ja tutaj nic nie wybieram, o to się nie musisz martwić Przełożenia skrzyni, bo liczy się moc i moment przekazany na kołach (na grunt). Co do drugiej części, to wszystko zależy od konkretnego silnika, nie wszystkim dieslom szybko kończy się moc -
Przez Tornado3 · Opublikowano
kop w plecy jest jak Ci tuner źle ogarnie soft. Fabryczny jest bardzo łagodny i nie spada tak mocno. zerknij jak nowoczesna turbobenzyna trzyma niut -
Przez X360 · Opublikowano
A zauważyłeś na moim screenie że jak daję niestandardowe to mam TYLKO do wyboru "Użyj ustawienia aplikacji 3D,albo Zalecane". Nie mam innych opcji. Nie mam co ręcznie przypisać.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi