Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 11.02.2025 o 10:03, wrobel_krk napisał(a):

Diablo to się teraz zapsuło, nie mogę w to grac, zagram sobie w poe1:) Wrócę po resecie na 2.0, jak ktoś chce itemy(teraz pod merca/leveling)/waluty rozdam darmo

A te pod miniony sprzedałeś już czy ucieszysz moją cebulę? 😆

Opublikowano

Bo lecą mapy albo inną aktywność i nie chce im się cofać co 5 minut bo ktoś chce kupić, a potem się rozmyśla ;) 

Dlatego brakuje opcji kupna od razu za Exact price. Dajesz X walutę, przedmiot idzie na rynek, ktoś kupuje i robi się automatycznie. Handel taki jaki jest obecnie to powinna być opcja do negocjacji. 

Opublikowano

To tak naprawdę nie jest nowa liga tylko zlepek pewnych elementów, które dawali już wcześniej, ale wiadomo, co masz na myśli. Zagrać warto.

Giga patch do PoE II został potwierdzony na drugą połowę marca. Nowy kontent, klasy, przedmioty, prawdopodobnie również mocno przemeblowany endgame oraz oczywiście reset/nowa liga. 

• Upvote 1
Opublikowano

Pamietam jak jeszcze na PCLab mialem dyskusje z @wrobel_krk w dziale Diablo 4.

Mowilem ze mechaniki sa nie intuicyjne i trzeba wszystko googlowac itp zamiast grac.

On sie zarzekal ze nigdy nie szukal pomocy w necie i wypil z mlekiem matki wiedze o mechanikach i o buildach end game meta. Dziwnym trafem jego build byl ogolnie uznany end game meta. Ale on oczywiscie mowil ze sam to odkryl.

Ze nigdy nie szukal pomocy w necie i tylko hejterzy mowia zle o D4. Teraz sie oficjalnie przyznaje ze placi za power leveling :E :E :E 

I to w grze gdzie levelowanie jest mega przyjemne.

@wrobel_krk Pozdrawiam serdecznie i milej soboty. Nie odbieraj tego jako atak personalny tylko moze warto byc otwarty na opinie innych bo czas pokazal jakie D4 to gowno a oburzales sie na to twierdzenie

Opublikowano

Ale co ma piernik do wiatraka?? Robiłeś chociaż trzecią ascendecję?? Wiesz jak to się robi na kolejnych postaciach??

Przecież napisał, że raz zrobił, później to już szkoda czasu. 

• Confused 1
Opublikowano

@Roman_PCMRJw zresztą ja tam mówiłem raczej o diablo 4 więc mylisz gry na pewno nie grałem w Poe a Poe2 nie było , gdzie samemu builda zrobisz 5x prędzej w D4 niż w Poe2.

Poe 2 to inna gra no akurat robienie ascendacji kolejnymi postaciami to już wg mnie strata czasu jak już masz te wszystkie idole to powtarzasz w kółko to samo.

No a co do D4 niestety w dół poszło bo akurat wtedy chyba był wg mnie najciekawszy 5 sezon. No i jednak poe2 to inna jakość.

• Upvote 1
Opublikowano
10 godzin temu, Imm napisał(a):

To tak naprawdę nie jest nowa liga tylko zlepek pewnych elementów, które dawali już wcześniej, ale wiadomo, co masz na myśli. Zagrać warto.

Te nowe ascendancy już były wcześniej?

https://maxroll.gg/poe/resources/legacy-of-phrecia-ascendancy-overview

I idole zamiast atlasu?

https://maxroll.gg/poe/news/legacy-of-phrecia-idol-endgame-system

Opublikowano

Były w nieco innej formie, rozrzucone po różnych ligach, w różnych latach PoE.

Nie mieli teraz czasu aby zrobić coś zupełnie nowego, bo muszą cisnąć PoE II, opóźnili prawdziwą, nową ligę PoE z tego względu. Oczywiście był solidny płacz weteranów PoE, więc dla nich skleili na szybko, to co jest. Nie zmienia to faktu, że jeśli ktoś wcześniej nie grał aktywnie w PoE to warto teraz zagrać.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Cały czas pogrywam. Generalnie teraz jest przerwa, bo duże zmiany i start od nowa(reset ekonomii) będzie 4 kwietnia, więc ludzie czekają.

Prezentacja wszystkich zmian 27 marca na oficjalnym streamie GGG. Wiadomo, że będzie minimum jedna nowa klasa(huntress), przedmioty, skille i wiele innych, no ale trzeba poczekać na oficjalną prezentację. 

• Like 1
  • 2 tygodnie później...