Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Imm

Ciężko stwierdzić bo odpalam ten screen na 1440p ale chyba kamera jest oddalona trochę względem poe 1? (tak przynajmniej na trailerach wyglądało) bo ta kamera w poe 1 to był rak i nie grałem :E 

Opublikowano

No i co tu dużo mówić, było opóźnienie w starcie, ale teraz działa idealnie :)

1 minutę temu, Spychcio napisał(a):

Jest wsparcie formatu 21:9?

Ile macie fps w 4K Ultra i jakie GPU?

Tak jest i dodatkowo masz w opcjach, zeby ui bylo bardziej na srodku:

image.thumb.png.9bce06035fd6f7a20fa873b8e1fd8c34.png

Jak komuś ten SS dziwnie wygląda to przez HDR

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
30 minut temu, Brolly napisał(a):

@Imm

Ciężko stwierdzić bo odpalam ten screen na 1440p ale chyba kamera jest oddalona trochę względem poe 1? (tak przynajmniej na trailerach wyglądało) bo ta kamera w poe 1 to był rak i nie grałem :E 

Trochę, ale na moje oko nie za dużo; może mi jednak tylko się tak wydawać, bo przywykłem już dawno do tej w PoE.

Gra się wyśmienicie, serwer we Frankfurcie, opóźnienia po 17-20ms, wszystko cacy. Jeden crash zaliczyłem.

6 lvl dopiero, ale niektóre mobki są naprawdę niezłe. ;)

@Spychcio

Za wcześnie na jakieś sensowne wyniki, bo to początek gry, póki co bez problemu mi w większości miejsc i walk trzyma ok. 120- 170 kl/s w 4k z max detalami bez żadnych upscali itd.. Mam teraz włożoną 4080, bo akurat robiłem wcześniej inne testy, później wrócę na 4090 to mogę Ci z niej cyferki podać.

Edytowane przez Imm
  • Upvote 1
Opublikowano
31 minut temu, 5hogun napisał(a):

No zaczałęm monkiem i musze powiedzieć, ze trzeba sporo dodgować bo mobki mocno biją.

Mocno biją ale monk za to troszke później jak Ci kilka skilli dojdzie to sie super przemieszcza i mocno bije :D 

Opublikowano
23 minuty temu, Imm napisał(a):

@Spychcio

Za wcześnie na jakieś sensowne wyniki, bo to początek gry, póki co bez problemu mi w większości miejsc i walk trzyma ok. 120- 170 kl/s w 4k z max detalami bez żadnych upscali itd.. Mam teraz włożoną 4080, bo akurat robiłem wcześniej inne testy, później wrócę na 4090 to mogę Ci z niej cyferki podać.

Jeśli na 4080 jest tyle klatek w 4K to więcej info mi nie potrzeba:)) Dzięki.

Opublikowano (edytowane)

Peak 450 na steam. Pewnie drugie tyle na standalone nice :E

Serwery jakoś w końcu ogarnęli i już można cisnąć, gra się zapowiada pięknie. 

1 minutę temu, Imm napisał(a):

Miej proszę na uwadze, że to początek gry jest - niewiele mobków i efektów na ekranie w danej chwili, w engame cyferki zapewne będą niższe.

dokładnie, poe1 potrafiło zdusić 4090 przy zadymach :P

Edytowane przez Gret
Opublikowano
1 minutę temu, Little Sun napisał(a):

1 akt skończony, imo łatwe te bossy jak na razie. Łatwiej się wywalić jak grupka mobów nas przytloczy. Ale pewnie zależy od klasy.

Dokładnie. Nie zginąłem jak na razie na żadnym z bossow, ale padłem przy większej grupie mobów, bo skubańce mnie tak otoczyli że nie miałem gdzie zrollowac 😁

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• To nie jest porada inwestycyjna, tylko prywatna opinia   Krotko terminowo lokaty - ale to maly zysk, przy niskiej inflacji jedynie uchronisz gotowke przed strata mocy nabywczej. Przy obecnej inflacji, tylko zminimalizujesz starty.   Zloto - bardzo dlugoterminowo moze dac zarobic jak wbijesz sie w lokalny dolek (dolar obecnie troche powyzej 4zl, takze o to ciezej), w ostatnie 4 lata, to jakos dalo 50%.   Gielda i krypto to jazda bez trzymanki dla ludzi o stalowych nerwach i ryzyko ogromne - nie jednemu znajomemu urwalo raczki na ostatniej bance. Takze nie polecam jak nie masz o tym zielonego pojecia.
    • Witajcie/cześć/siema    Pierwszy temat na nowym forum   Mamy z żoną ( ) trochę wolnych środków z 40-50k   Warto założyć jakąś lokatę aby coś zarobić lub coś innego?   Nie miałem nigdy do czynienia z takimi tematami ale poczytałem o tych lokatach i widziałem kalkulator do obliczania zysków z lokaty z uwzględnieniem podatku       
    • Dzień Dobry! Córka dosłownie tydzień pograła i to nie jakoś wybitnie znacząco godzinowo na pc który był składany na początku grudnia, jegomość który to składał będzie dostępny ale dopiero po nowym roku a że mamy okresie świąteczny-noworoczny nigdzie nie potrafię znaleźć na szybko jakiegoś informatyka, więc pytam się was oco może tu chodzić a mianowice: Podczas grania w Fifę mówiła że wyskoczyło jej jakieś okienko o antywirusie zamkneła okienko komputer się zawiesił wyłączyła go na obudowie i od tamtej pory po ponownym załączeniu pc komp startuje a na monitorze no signal, więc wymieniałem kable display port nic , później przełączyłem na hdmi nic podłączyłem do tv na hdmi też nic 😑, kompletnie niewiem co się mogło stać. Poniżej zdjęcia(specyfikacja )i filmik z uruchomieniem pc, żadnych dźwięków czy też mrugająccyh diod na płycie głównej nie widzę... córka jeszcze mówiła że dziwne że klawiatura nieswieci się podczas odpalania pc... Zauważyłem że górna krawędź kabla HDMI czy też display port wadzi o kawałek blachy z obudowy, tylko że słychać charakterystyczny klik no i pc jednak działał przez te kilka ostatnich dni.
    • Od ostatniego wpisu skończyłem Yellowstone S5B (generalnie rozczarowujące doświadczenie - szczególnie pierwsze 4 odcinki). Obejrzałem również do końca "Ukryty poziom" (odcinki 9-15) i całkiem to znośne chociaż po oglądnięciu całości muszę stwierdzić, że z grami nie jestem już na bieżąco. Jestem również po 2 odcinkach Dune Prophecy (może do świąt obejrzę całość).
    • Zamontuj jeszcze jeden taki sam na macho zamiast tego fabrycznego, to że będzie w rozmiarze 120 nie zrobi żadnej różnicy względem tego oversized a wizualnie będzie lepiej  teraz to wygląda tak jakby wszystkie świeciły a na jednym ledy wysiadły  
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...