Zamknięcie forum PCLAB.PL w różnych mediach
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez RyszardGTS · Opublikowano
Ci na TAK -> >KLIK< Ci na NIE -> >KLIK< A ja jestem NEUTRALNY. Tzn zostawić ale z pełną kontrolą moderatorską. Przykładowo z 10 lat temu Bono [UG] trzymał off-polityczny "za jaja", w pełni kontrolował każdy wpis i był porządek. -
Przez EvilKillaruna · Opublikowano
Czemu? Forum polityczni-palkarze.pl i jazda z tematem. No jakby kuma była i wiedziała. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Tak tak boisz sie o jakies wyostrzanie ale szachownica gorszej jakosci ,ktora byla wczesniej byla ok?? Bo to twoje udawane 4k to w weikszosci gier nie jest zadne natywne 4k. Garstka gier ma natywna badz bardzo zblizona, a wiekszosc to i tak 1440p skalowae do 4k. -
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
Problemem jest to, że większość osób chce ten temat bo ma tam polewkę z patologii która się tam robi. A taki @Wu70 nie rozumie, że zawsze znajdzie się Pan X który napisze celową prowokacje, a potem gdy dostanie stos obelg, zrobi screen i zawita w prokuraturze. A wtedy tłumaczyć nie będzie się ani Pan X, ani ten od obelg, tylko @tomcug i reszta ferajny -
Przez EvilKillaruna · Opublikowano
Dokładnie. U mnie na forum offtop był od samego początku bardzo jasno określony: TAK ale bez polityki i religii. I ludzie gadali sobie spokojnie na naprawdę wiele tematów. Niemniej za samo to ograniczenie usłyszałem, że jestem k... ch..., komuchem, cenzorem i ograniczam jakieś swobody konstytucyjne . Znów: najlepszy dowód słuszności podjętej wtedy decyzji. Co ciekawe, na Discordzie filozofia i religia są poruszane w absolutnie fantastycznej atmosferze, z mnóstwem materiałów dodatkowych. Cud. Da się? Da się. Czemu? Bo nie pozycjonuje się w góglu. Magia, prawda?
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi