Zdrutowane przez Pentiuma
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Phoenix. · Opublikowano
Przeciez to rozne procki to na co ty liczysz w kwesti napiec, ze beda takie same ?? W grach bez problemu max zegary mi trzymal -
Przez floppy · Opublikowano
U mnie średnie GPU tak jak pisałem 52/55 u niego tak samo, zasilacz to Corsair RM850x. Czyli jestem idiotą poświęcając gwarancję ? czujniki w HW Info , Panelu AMD jak i samym Furmark pokazują takie same wartości. Nie wiem co dalej z tym fantem robić, kupić i aplikować thermal putty ? -
Przez sideband · Opublikowano
Na AMD różnice GPU/HS są większe. Jedno kwestia czujników czy nie przekłamują, a drugie podstawy chłodzenia i docisku. Wszystkiego pasta nie załatwi i wystarczy popatrzeć na testy HS potrafi być 30stopni wyższy od GPU na nowej karcie -
Przez janek25 · Opublikowano
Ja miałem 1080 jeatstrem które bardzo słabo były napełnione czynnikem chłodniczym,straty kilkadziesiąt stopni.To starczy -
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
on: gpu temp: nieznane hotstop: 75-80st ty: gpu temp: nieznane hotstop 92st (STILL miesci sie w zakresie, w ktorym masz sie nie martwic. ale moze masz inne ustawienia lub kabel lub zasilacz czy podzespoly ktore wplywaja na to ze tak sie nagrzewa? Sprobuj potestowac inne ustawienia.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi