Skocz do zawartości

Zdrutowane przez Pentiuma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Proszę bardzo od godziny 16 wczoraj do godziny 16 dzisiaj idealnie 10 tak jak mówiłem, chyba puszczę totolotka xD:E 

1.png

Wyobraźcie sobie jak to irytuje, musze codziennie robić porządek bo jak odpuszczę na kilka dni to będzie taki śmietnik że szok :/ 

Edytowane przez Send1N
Opublikowano
W dniu 21.12.2025 o 17:36, Keleris napisał(a):

@Send1N Jak wyżej z Ali przychodzą mi tylko powiadomienia o statusie wysyłki.

@Pentium D Sprawdziłeś może już wentylatory w odbudowie? Cena na prawdę przyjemna, może bym u syna fluctus-y wymienił na te śmigła.

W obudowie nie, ale poza jednego reverse i jest spoko. Do 1100 1200 RPM cicho później szum powietrza. Żadnych dziwnych dźwięków.

IMG20251220070319.jpg

IMG20251220070320.jpg

• Upvote 1
Opublikowano

Ucho przystaw jak możesz do samego silnika na niskich obrotach powiedzmy 500-600rpm i dopiero wtedy daj znać czy nie słychać żadnych niepożądanych dźwięków :) już nie raz czytałem tego typu opinie o wentylatorach że coś jest ciche a nie było xD jak np TL-S12 ;) 

Opublikowano (edytowane)

Myślę że przykładanie ucha do samego śmigła to już trochę obsesja, jeżeli na niskich obrotach nie słychać z bliskiej odległości przy nocnej ciszy - pc na biurku -> fotel (powiedzmy około 70-80cm od głowy) to jest dla mnie wystarczająca rekomendacja.

Wstawię filmik z moimi wentylatorami, dla mnie jest jak najbardziej ok, cisza jak makiem zasiał.

.

Edytowane przez Keleris