Spl97 1 299 Opublikowano 21 Lipca 2025 Opublikowano 21 Lipca 2025 (edytowane) Cytat Marian Huja Ten zawodnik zaliczył wczoraj debiut w Pogoni Szczecin i na dzień dobry zebrali oklep . Edytowane 21 Lipca 2025 przez Spl97
Pavel87 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego Niestety nowy trener w Legii niewiele pomoże, chociaż mam nadzieję, że się utrzymają. Ryba psuje się od głowy, a w Legii ta "ryba" już pływa do góry brzuchem w Wiśle od kilku lat.
AndrzejTrg Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego A ja właśnie mam nadzieję że spadną. Zasługują no to.
Pavel87 Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego Jak spadną to może być jak kiedyś z Widzewem, przez długi, wysokie koszty będą musieli ogłosić upadłość i zaczną od 4 ligi
AndrzejTrg Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego No na razie to nie wygląda zbyt optymistycznie, do tego nie wszyscy rozegrali 19 kolejkę. Czy Papszun zdoła uratować drużynę przed spadkiem? Będzie miał ciężkie zadanie do wykonania, ale jeszcze trochę meczy zostało, także pożyjemy zobaczymy Spejson chyba zadowolony z obecnej sytuacji nie jest
Pavel87 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Zgadza się, tabela jest płaska, wiele się może zdarzyć, ale nadal póki co nic nie zapowiada żeby Legia zaczęła grać lepiej.
KaniaPC Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Przestałem oglądać polską piłkę już kilka lat temu i nie żałuję. Dla przypomnienia czasem obejrzę Serie A, tam też jest kopanina i centrostrzały dosyć często. Żałuję że wszystkich meczów Premiere League nie ma na canal plus
KaniaPC Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Zemściło się Barcelona przegrała, to nie była Barcelona jaką znamy. Atletico Madryt rozniosło Katalończyków w pył. Robert Lewandowski wcześnie wszedł z ławki do gry, ale nie pomógł niestety
Rekomendowane odpowiedzi