Piłkarska blabla
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Vulc · Opublikowano
Na papierze wygląda to zbyt dobrze, żeby było prawdziwe. Dev znany głównie z MMORPG, więc można spodziewać się tego, że gra będąca w początkowych założeniach kontynuacją Black Desert Online (fabularnie w formie prequela), będzie miała wyraźne naleciałości tego gatunku. Po pierwszych filmikach z gameplay'u, nic nie wskazuje na to, żeby miało być inaczej. Całościowo wygląda to na wielki świat, wypchany na siłę średniej jakości mechanikami i contentem. -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Zgaduję że kazali im robić "Concord 5", ale poszedł do kosza. A DS Remake odnośnie muzyki to nie była kwestia licencji, po prostu zrobili pompatyczną muzykę, kompletnie nie rozumiejąc kontekstu postaci, wrogów, sytuacji... Podobnie z architekturą, projektem wyglądu wrogów, który kompletnie wyciął ich kontekst opowiadany detalami i zamierzonymi decyzjami we wyglądzie... Ale nie będę powtarzać tematu, bo zrobi się dyskusja na 2 strony. Kontekst samej rozgrywki też nieco zmienił się, bo ruch postaci gracza jest inny. Ciekawe czy 280mm2 dla GPU w PS6 jest już pewne... Pewnie będzie podobnie do rx9070, tylko lepsze RT i AI, chyba że te 2x więcej rdzeni na CU od siebie doda wydajności ponad 10% IPC z architektury. -
Przez nozownikzberlina · Opublikowano
vietnam z rigczem a dla eurokołchoźników co najwyżej kupno vpn'a, już wkrótce oczywiście po okazaniu dowodu osobistego x D -
Przez Krzysiak · Opublikowano
W sumie też myślałem co by kupić w miejsce 1 z 4 zestawów na am5 Tak, dla zabawy Ale bałem się tego odpalania okienek zanim pomyślę w co chcę kliknąć i odpuściłem -
Przez VRman · Opublikowano
W każdym razie - jest już za późno na jakieś niespodzianki. Od półtora roku była mowa, że 3nm daje jedynie 10-15% przy tym samym poborze prądu, więc na normalny (tradycyjny) skok generacyjny nie ma co liczyć. Gdyby było więcej, to byśmy nie słyszeli o tych 10% w RDNA5.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi