Patologia z Social Mediów
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Grolshek · Opublikowano
No to teraz przepisujesz w biosie, jeśli odpali to włączasz TM5 na profilu extreme i tyle. Tak jak ja teraz notabene -
Przez Keller · Opublikowano
Pamiętajcie, jesteście leniami bo nie chcecie dodatkowej pracy wykonywać, którzy wykonywali wcześniej inni. Tak mówią obrońcy nowych zmian obciążających zawsze obywatela, a plusów dla niego zero w kraju. Kolejny raz - wczoraj byłem w sklepie. Idę z dosłownie DWIEMA butelkami po wodzie (1,5l x2). I butelkomat nie działa. co mam z nimi zrobić? Podałem je koło sprzedawcy. Tracę tylko czas. Potem zapełnię torbę i nie mam już gdzie spakować z powrotem tych 2 butelek po wodzie. Muszę wracać po nie drugim razem. Albo kupić dodatkową torbę w sklepie = koszt. I o to chodzi. Generowanie kosztu dla użytkownika. Więcej za śmieci płacić i tyle. https://forsal.pl/kraj/aktualnosci/artykuly/10647075,wyrzucasz-butelki-do-butelkomatu-mozesz-spodziewac-sie-wyzszego-rachunku-za-smieci.html A pomyślcie ile można składować takich butelek, albo puszek. Plus realnie, trochę wstyd jak po piwie. -
Przez Camis · Opublikowano
https://www.facebook.com/AdwokatWroclawIwoKlisz/posts/1662856705098819?ref=embed_post -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Karta jest po OC i lepszej karty 2 wentylatorowej nie kupisz A wentylatory cichutkie -
Przez Ryszawy · Opublikowano
Wiecie co mnie najbardziej wkurza w DLSS? Jeżeli w pewnej odległości są elementy z teksturami o powtarzającym się wzorze, jakieś kratki wentylacyjne z siatką, płyty faliste, czy perforowana blacha, i włączają się mipmapy o niezbyt dużej rozdzielczości to z DLSS na tych elementach zaczynają się pojawiać tańczące linie. O dziwo w presecie M w CP2077 też to widać, jeżeli użyję trybu jakość, na balanced tego nie ma. Trochę dziwne.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi