musichunter1x 1 471 Opublikowano 2 Listopada 2024 Opublikowano 2 Listopada 2024 (edytowane) Nie wiem dlaczego, ale temat o Dragon Age:tV przypomniał mi o tym, no i może chwilowy pobyt w offtopie politycznym Drugi film to chyba najzabawniejsza recenzja jaką pamiętam. Kiedyś marzyłem o takiej grze, jako szczyl grający w Port Royale 2, no może bez handlu organami, a teraz nie chcę w tym topić czasu. Trzeci film czy raczej seria, to świetnie edytowana parodia, gdzie nawet zaprosili oryginalnych aktorów głosowych. Humor czasem nie trafia w mój gust, ale pomimo tego świetnie oglądało się. Nawet dodali polskie napisy Edytowane 2 Listopada 2024 przez musichunter1x
AndrzejTrg 3 107 Opublikowano 18 Listopada 2024 Opublikowano 18 Listopada 2024 W dniu 16.11.2024 o 21:46, Kelam napisał(a): zawsze jak to widzę płaczę kuźwa muszę znowu zacząć oglądać SP, jakieś kilka lat temu przestałem, a tych sezonów kilka wyszło od tego czasu, tylko się odnaleźć gdzie się skończyło...
Gość Kelam Opublikowano 21 Listopada 2024 Opublikowano 21 Listopada 2024 Wrzucam jeszcze jeden z chyba najbardziej bekowym momentem Ralpha.
Pentium D 1 632 Opublikowano 17 Listopada 2025 Opublikowano 17 Listopada 2025 Clear Path Cały kanał przejrzałem, ale ten chyba najlepszy. pierdy pasują idealnie.
VRman 3 234 Opublikowano 17 Listopada 2025 Opublikowano 17 Listopada 2025 (edytowane) Do Star Treka, Matrixa i Spidermana nie ma startu, ale dwa teksty im wyszły w tym filmiku Jak nie widziałeś tych klasyków, to koniecznie nadrób. Morpheus w Matrixie, pani psycholog w Star Treku i zeskakujący Spiderman - to jest mistrzostwo świata toaletowego humoru. Edytowane 17 Listopada 2025 przez VRman
VRman 3 234 Opublikowano 16 Grudnia 2025 Opublikowano 16 Grudnia 2025 Znalazłem takiego starocia, ale nie widziałem tego żartu wcześniej: It's important to stay fit My grandmother started walking 3 miles a day when she was sixty. She's ninety-seven now, and I don't know where the fuck she is.
Rekomendowane odpowiedzi