Płyta pod 9800x3d
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez marcin2468 · Opublikowano
Stare graty zeszły na olx; wystawiłem 10 kolejnych ogłoszeń. Już widzę że będzie ciężko. Zdolność czytania ze zrozumieniem coraz bardziej zanika w narodzie ... -
Przez DjXbeat · Opublikowano
W 2010r gdy żadnych dopłat nie było kolega z pracy wyłożył 75tys zł a gruntowke więc nie wiem o czym bredzisz ale patrząc ze ciągle powołujesz się na stare czasy widocznie mentalnie i z wiedzą zatrzymałeś się na etapie cepa. Sorry świat idzie do przodu i nie patrzy czy Ty nadążasz a jak widać nie. Kolejny oderwany od rzeczywistości argument -
Przez Marvf · Opublikowano
Cieszę się że przynajmniej nie tylko ja to widzę, jak porównuję z jakością u innych to mam wrażenie że gramy w zupełnie inne gry, u nich wszystko jest ostre, barwne i z głębią a ja normalnie jakbym na wersji pre-alpha siedział -
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
sprwadz czy wszystko jest podlaczone poprawnie. jesli zauwazysz jakies kodyu bledu to sprawdz je na internecie. czemu przedtem dzialao a teraz nie? -
Przez ptys · Opublikowano
kolejny raz udowadniasz swoją niewiedzę, w domku letniskowym nie grzeje się nonstop tylko przed przyjazdem, jak załączę pompe kilka godzin przed przyjazdem, to pracuje non stop na maxa, stąd częste defrosty, w twoim przypadku uzytkujesz dom cały czas, masz wygrzene mury i pompa działa na pół gwizdka, temperatury około zera nie gwarantują wbrew pozorom niskiej wilgotności powietrza, letniak mam w okolicach rzeki i woda paruje cały czas co zresztą widac po zaszronionych drzewach także póki woda nie zamarznie proces zachodzi nawet przy -10c a ta cała wilgoć osiada na jednostnie zewnetrznej i konieczne jest załączanie grzałek, z kolei znajmowy ma budynek na działność gospodarczą i jeszcze przed zieloną rewolucją zamontował klimatyzatory, z racji tego że ma pierwszą umowę konsumencką i fotowoltanikę na tym budynku postanowił zaoszczedzić na gazie i ogrzewać klimami, modele bez grzałek dawały radę do max -5C te zgrzałkami radzą sobie nawet przy -15-18c ale kosztem defrostów
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez lukadd,
3 reakcje
Pokaż odpowiedź