Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
21 godzin temu, miro napisał(a):

Nie, to nie mój temat. 

Jeżeli to problem z softem, to dlaczego inni nie mają tego problemu? Jeżeli takowy problem to faktycznie soft, to już dawno powinien być jakiś fix na to, a problem mam od kwietnia.

Opublikowano
2 minuty temu, DrAdi napisał(a):

Jeżeli to problem z softem, to dlaczego inni nie mają tego problemu?

Mają niektórzy. To będzie najszybciej problem z programem do RGB ja używam ICUE i też czasami jak uruchomię kompa mam ustawienia-podświetlenie fabryczne klawiatury , włączę drugi raz i wracają ustawienia z ICUE ale się tym nie martwię bo w pamięci klawiatury mam 3 zaprogramowane kolory które mi odpowiadają. 

Opublikowano
8 godzin temu, AudRob napisał(a):

Mają niektórzy. To będzie najszybciej problem z programem do RGB ja używam ICUE i też czasami jak uruchomię kompa mam ustawienia-podświetlenie fabryczne klawiatury , włączę drugi raz i wracają ustawienia z ICUE ale się tym nie martwię bo w pamięci klawiatury mam 3 zaprogramowane kolory które mi odpowiadają. 

Ja mam identycznie, ale chodziło mi bardziej o lagi na klawiaturze.

Opublikowano (edytowane)

Skoro już jest taki temat to się podepnę z pytaniem. Uważacie, że obsadzenie np. 9800X3D na takiej płycie jak moja (B650 Eagle) ma sens? Sekcja wytrzyma, nie będzie się coś gotować? Pytam, bo są głosy, że do takich płyt nie nadają się procesory z TDP 120W. 

Edytowane przez LionCFS