[KartoGraficzny Offtop] - wątek do luźnej dyskusji o wszystkim co dotyczy GPU
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez kubon · Opublikowano
Sprzedaj co masz i dokup 14600k+ płyte b760 na ddr4. ram wtedy zostaje (na 32gb chyba da sie grac?) zyskasz z 40-50% wydajnosci. na 9800x3d z 64gb licz lekko 5tys zakładając pamięci z olx -
Przez lukadd · Opublikowano
@Karister No tną ceny mocno jestem mega ciekaw jak to będzie grało w porównaniu do moich starych Ananda. Teraz to już faktycznie te słuchawki walą w tekturowe pudełko i tylko jeden kabelek. No, ale cena 2x niższa. Ja jeszcze jak moje Ananda dostałem to i dwa kabelki i pudło konkret , ala skóra, obszywane w środku wyłożone ładnym materiałem, samo rozpakowywanie robiło wrażenie, teraz to taki lipton trochę -
Przez Kadajo · Opublikowano
Presety M i L, szczególnie L dają najlepszą jakość obrazu jaką możesz w tej chwili uzyskać z DLSS. Więc jeśli chcesz najlepszą możliwą jakość używasz L, jeśli chcesz trochę przyoszczędzić wydajności kosztem jakości używasz M Jak masz to gdzieś to ustaw w apce rekomendowane i Nvidia sama będzie przydzielała presety. Jednego tylko nie wiem. Bo jeśli preset M i L są domyślanie dla Performance i Ultra Performance a te przecież wybieramy w grze to teraz jak przełączymy sobie w grze DLSS z Balanced na Ultra Performance to sterownik sam automatycznie zmienia peset z K na L w czasie rzeczywistym ? -
Przez Crew 900 · Opublikowano
memcen założył nową partię pod nazwą Imperium Kontratakuje Przecież ta polityka w pl jak i on to mem jest...
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi