Ile godzin ma przepracowanych / zapisanych TB ma Twój dysk?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Asag · Opublikowano
Dokumenty ze sprawy Epsteina są w posiadaniu służb od wielu lat ale dopiero teraz zaczęto je upubliczniać. Umoczeni tam są ludzie od lewej do prawa ale i tak przez kolejne lata wszyscy milczą łącznie z Bidenem który jak na razie tam chyba nie występuje? Mi to wygląda na zwykłe wyrachowanie polityczne bo gdyby to wypłynęło za kadencji Bidena mieliby więcej do stracenia niż prawica. -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
No ok fajnie, że zrobiłeś. Widzisz, ty masz płaska krzywą Ja tak samo mam jak wgram 415W bios albo jakis inny, a na 450W te taktowanie spada. Najczesciej oscyluje w okolicy 3090. Mimo tego wynik jest 2% lepszy. O dziwo tylko ten benchmark ma taka anomalię. Jezeli chodzi o UV to u mnie bralo 255W Czyli masz 255W 9228 vs 310W 9605, więc tracisz okolo 16% na efektywnosci. Dlatego wlasnie preferuje OC +1000Mhz daje po prostu lepszy bilans wydajnosc per wat -
Przez Zas · Opublikowano
Otóż to, podobnie można rozgraniczyć zgodę i "zgodę" wymuszoną czy zmanipulowaną (tak jak jest to m.in w Polsce). Oczywiście w samych USA też to niuansują (patrz wspomniany "statutory rape") -
Przez Send1N · Opublikowano
Miałem na myśli alien earth Romulus był dobry w porównaniu do tego serialu -
Przez nozownikzberlina · Opublikowano
oczywiście znowu to twoja nadinterpretacja albo celowe dokładanie trzech groszy pod swoją skrzywioną narrację. Nikt tu nie mówi, że to jest normalne ani nie broni epsztejna. czy ministranci pisali do księży tak jak Karolina? Obstawiałbym raczej, że dziewczyny werbowano w Rosji i innych tego typu krajach bo... było najtaniej a tam wszyscy są skorumpowani i łatwo wyciszyć temat. Epstein to żyd. Poczytajcie sobie o Izraelskich szpiegach. To nie byłoby ich "pierwsze rodeo". Co do samych kompromitujących zdjęć, to przynajmniej te które udostępniono są raczej w takim formacie, że wszyscy o wszystkim wiedzą xdd. Np. ta fota co jakiś grubas leży z dwiema na oko małolatami poniżej 18, to to nie było z żadnej ukrytej kamery strzelane tylko normalnie jakby pozowali, jakby byli pewni że to co się tam dzieje nigdy nie ujrzy światła dziennego, bo forsa wszystko załatwi.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi