AiO 360 pod AM5
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Umpero · Opublikowano
@sideband jakiej firmy masz te optyki? Dobre są? Przyznam się szczerze, że na blackfrajera zakupiłem optyka HDMI 2.1 firmy Claroc za 140 zeta i niestety mi nie działa. Tylko obraz mignie i nic więcej. Więc w takim razie pewnie od Ciebie bym wziął 3m. -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Niestety jak mam w coś wsiąknąć to w strategie, a nie simy, ale je też porzuciłem bo za bardzo wsiąkam w multiplayer W abo jest sporo przyzwoitych tytułów, przynajmniej sądząc po ocenach, w tym bagnie gier <2/5. Samo Yuki Space Ranger, Moss, To The Top, SUPERHOT VR już mi uzasadnia ten abonament. Z pomocą AI w przeglądarce zrobiłem przejrzystą listę, większości co miała dość pozytywne oceny i rzuciła się jakoś w oczy obrazkiem, choć większość to i tak jakieś zapchajdziury, numery tylko dla szybkiego zliczenia, a nie kolejności. Coś tak myślałem że będzie ponad 100, z czego 2-3 są dostępne tylko w planie rocznym. Większość można pewnie zastąpić 1-2 zakupami - Barbaria + Blade and Sorcery. Nawet gdym chciał zostać to VR trochę mnie męczy formą gier lub sprzętu oraz mam jeszcze sporo płaskich tytułów do ogrania, a do tego czasu wyjdzie kolejny sprzęt VR. Może jak wyjdzie DS2 na PS5 to kupię używaną konsolę za ileś tam zł i PSVR2 do ~1300 zł. -
Przez Camis · Opublikowano
konforusek Bosak łże?, stare znałem. -
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
@wallec Fajnie, że jesteś. Brakowało mi kogoś jak @RTX5090 i @SebastianFM gdy byli jeszcze w formie... To mówisz, że czas otwierania Cpu-z jest istotny z punktu widzenia użytkownika? Kurde, przez ostatnie 3 tygodnie odtworzyłem go raz. Czyli jestem w plecy niecałe 2 sekundy? A co jak wtedy akurat spinałem się do soczystego pierda i akurat mi się one przydały? Czy dalej AMD zmarnował mi czas, czy może jednak pomógł w kwestii Zdrowotnej którą jest uwalnianie gazów z organizmu? Jak się na to zapatrujesz? A daj jeszcze jakiś przykład? Bo kurde miałem 14900KS i no nie widzę żadnej różnicy. Pisałeś o shader, nie no, faktycznie dziwne, że 8 rdzeni robi je dłużej niż 24. Kto by się spodziewał co? Ale wiesz co mordeczko? Zdradzę Ci sekret. AMD ma procesory 16 rdzeniowe i tam już shadery idą jak na Intel, a czasem nawet szybciej... -
Przez Tomek1623 · Opublikowano
Chyba się zbliżam do końca, i tu pytanie. Po ukończeniu fabuły, można dalej podokańczać misje poboczne itp?
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi