Polecane wentylatory - testy, opinie, dyskusja.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Qrdello · Opublikowano
Też, o ile coś kupuję poza steamem, to zaopatruję się właśnie na loaded. Ceny mają akceptowalne, na starszych tytułach nawet śmiesznie niskie, realizacja od ręki, akceptują blik - póki co nie miałem żadnego problemu z zamawianymi kluczami. Raz czy dwa preordery mi wysyłali praktycznie od ręki. Jedyne co, to rzadko mają klucze do gier, które inherentnie mają launchery z firm trzecich - ubisoft, epic, battle.net. A jeżeli już mają to absurdalnie drogie. No i niestety doładowania PSN są tutaj nieopłacalne. A tak to wydaje mi się sklep legitny. Kilkadziesiąt gier stamtąd mam. -
Przez VRman · Opublikowano
Piękna kupka pseudomądrości dodana, aby przemycić bzdurę ruskiej narracji: Łamanie umowy w tym samym zdaniu co rosja nigdy nie powinno zawierać innego kontekstu niż łamanie umów przez rosję. W każdym innym przypadku wypada śmiesznie. To trochę jak "Chiny są oburzone naruszeniem ich praw autorskich" czy "Chiny są oburzone faktem, że szpiedzy obcego państwa ukradli im technologię". Albo jak "Adolf Hitler potępił państwa, które nie szanują suwerenności państw sąsiednich i są agresorem". No po prostu komedia. I to nawet jakby ktoś był na tyle tępy, żeby w tą bzdurę o złamaniu umów przez Zachód uwierzyć. A razem to jest komedia do potęgi komediowej i robi się ruski cyrk. -
Przez caleb59 · Opublikowano
Zgadza się, Crimson Desert jest w promce sprzętowej AMD. Co do olx, kwestia zaufania, pogadania. Nie wiem czy ja mam farta do tego czy po prostu umiem z ludźmi się dogadać ale jeszcze (odpukać) mi się nie przytrafiło nic złego - mój "rekord" to wpłata w ciemno 1000zł za płytę główną i CPU, od tamtej pory aż tak nie ryzykuję na olx. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Przez olx trochę lipa, bo przesyłką olx nie zrobisz więc albo kupujący ryzykuje płatnością przed otrzymaniem kodu albo sprzedający przedwczesną wysyłką kodu. No chyba, że jest na to jakiś lepszy patent. Myślałem, że na forum będzie wysyp tych kodzików bo ludzie sprzęt kupują, a jedyne co się pojawiło to zapytania czy ktoś chce sprzedać. W sumie fajny tytuł (znaczy seria), to pewnie każdy chce ograć. A Crimson Desert dają teraz do RXów z tego co widziałem. -
Przez narmiak · Opublikowano
Maskownica od płyty głównej zawsze trochę odpycha płyte przez te małe blaszki (między innymi tą, którą wygiołeś teraz). To normalne że "na luźno" jest przesunięcie o kilka mm i trzeba płytę docisnąć do tylnej części obudowy. Wkłądasz tak, aby prawie dziurki sięzgrały, dopychasz jedną ręką i drugą mocujesz jedną czy dwie śrubki a potem reszta sama się ustawi jak trzeba.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi