Polecane wentylatory - testy, opinie, dyskusja.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kabor · Opublikowano
Zarąbista informacja. Jest szansa, że wyjdzie coś fajnego z tego. -
Przez Klakier1984 · Opublikowano
Są tematy, w których rodacy potrafią się połączyć ponad podziałami choć i tak zapewne za dużo to nie zmieni dla naszych prokuratorów. https://www.money.pl/gospodarka/prokuratorzy-maja-placic-za-swoje-bledy-zdanie-polakow-jest-jasne-7248908362127744a.html -
Przez trepek · Opublikowano
Uuu... to byłby cios wizerunkowy dla Brukseli Ale popieram taką mapkę. -
Przez bleidd · Opublikowano
Ja też opłukałem we wtorek, nawet nie zdążyłem dojechać z myjni do domu (~3 km) i już było brudne -
Przez bergercs · Opublikowano
Chery Tiggo 8: Anonimowy uczestnik psondoretScgl93194u3d hfcg409u9163gaiom170gitcz7.20gagg53450 · Hej a jak jest u was z ogrzewaniem nóg? U mnie Tiggo 8 benzyna nie czuć żeby cokolwiek grzało a jak włącze Auto to wiatrak chodzi na 6-7 poziomie i sterowanie nadmuchem przełącza się tylko na nogi i nadal nie czuć cirpła. Po 2h jazdy nadal wentylatory szumią a w nogi jak było zimno tak jest. W odróżnieniu od kratek przy ładowarce które w sekundę po włączeniu dmuchają prawie ogniem. Dominik Czarnecki Moja żona tez narzeka bede na serwisie to planuje to zglosic odz. Odpowiedz Udostępnij Anonimowy uczestnik Autor Dominik Czarnecki daj znać czy coś Ci usprawnili to i ja się umowie w serwisie albo jak powiesz co zrobili to może sam zrobię bo trochę w niedoczasie jestem żeby do nich specjalnie jechać. Michał Świderek Włączasz klimę, czy sam nadmuch??? Anonimowy uczestnik Autor Michał Świderek i jedno i drugie próbowałem i bez skutku ewidentnie coś jest przytkane albo jakiś kanał nie połączony w mieszaczu bo szum przy samym nawiewie na nogi jest taki jak bym na przednią szybę na maxa ustawił a efektu brak w nogach Sebastian Rutkowski Ktoś pisał jakiś czas temu że miał wyloty powietrza zapchane na nogi, w serwisie mu wyjęli jakiś zaślepki, czy styropiany...sprawdź to. U mnie działa ok. Tomasz Lenart A jak włożysz reke w nadmuchy na nogi to cos czujesz? Zeby dmuchało cieplym? Zadnych ustawien auto, 27-28st i dopiero zaczyna być cieplo. Sam sie dlugo meczylem bo ustawiałem 23-24st i zimno jak cholera a mlody z tylu w ogóle zamarzał, po wizycie w serwisie jasno porozmawiane zeby nie oszczędzać na temperaturze i po problemie. Tyle ze w nogi mi dlugo jest zimno. Mowa o PHEV. Mateusz Bronson Chyba to problem w dużej liczbie samochodów Chery. W Moim Tiggo 4 ustawienie optymalnej temperatury to też jest wyzwanie. ********************
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi