Polecane wentylatory - testy, opinie, dyskusja.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Właśnie przedchwilą widziałem na kwejku... młodzi mieli radochę,a kierowca chyba mentalnie był na ich poziomie... szczęście że nic się nie stało. I takiemu powinni dłoń uciąć i będą mieć pewność że już nigdy nie siądzie za kierownicą, ale nie zabiorą prawko, dostanie x100 zakaz prowadzenia i dalej będzie jeździł. Jak w tym kawale z Jasiem i walcem... -
Przez Tomasz Niechaj · Opublikowano
Pochwalcie się swoimi wynikami najniższego zużycia paliwa (spalania) w Waszych autach spalinowych lub hybrydowych* * z rankingu musimy wyłączyć auta hybrydowe typu Plug-In (PHEV) czy EREV, bo w ich przypadku zużycie prądu miesza się ze zużyciem paliwa, więc to byłoby niemiarodajne i tam da się uzyskać 0,0 l/100 km Zasady: 1. Musi być zdjęcie wyniku (ew. film). 2. Przejechane minimum 10 km. Z mniejszego dystansu nie przyjmuję (to istotne zwłaszcza w przypadku hybryd). 3. Nie jest istotne czy ten wynik uzyskaliście w mieście czy w trasie. Tam gdzie Wasze auto uzyskuje najniższy wynik, tam przetestujcie. 4. Jeśli będzie podejrzenie, że był to zjazd z dużej góry (np. gdzieś z okolic Zakopanego), to społeczność może polemizować i kwestionować taki wynik. 5. Wysoce wskazane jest poinformowanie o sposobie przeprowadzenia pomiaru (scenariusz jazdy) oraz o podstawowej specyfikacji samochodu, czyli model auta, wersja silnika, rocznik, nie zaszkodzą informacje jak np. rozmiar felg, może zastosowane opony. 6. Opieramy się na wskazaniu komputera, nawet jeśli wiemy że w niektórych przypadkach przekłamanie może wynosić dobre kilka procent. 7. Zawsze można aktualizować swój rezultat, będzie to uwzględnione w rankingu. Oprócz tego, możecie oddać swój głos w ankiecie. To da nam pewien obraz uśredniony jakie najlepsze wyniki uzyskujecie. -
Przez Totek · Opublikowano
Na razie mam Octavię 1 w LPG i zmieniać nie będę, ma u mnie dożywocie. Do zabawy TT mk2 R32. Ogólnie kupiłbym sobie do zabawy Miatę ND ale jeszcze jest diabelnie droga, tak max 40k bym dał. W ogóle człowiek na daily na gruza za 3k i jeździ nim wszędzie gdzie się da a na auto weekendowe przeznacza kilkadziesiąt tys PLN Tak trzeba żyć -
Przez janek25 · Opublikowano
Lepiej stodoła czy planeta ? Za pokolenie będą to badziewie zakopywać udając że wszystko jest ok -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Ja mam zazdroszczę sił i nerwów na takich dzbanów...
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi