Sterowniki GeForce & NVIDIA App - temat zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez bleidd · Opublikowano
Co Ty byś wytypował pod takie wymagania? -
Przez Tomasz Niechaj · Opublikowano
Przecież to przejrzałem, ale wytypowane auta mają się nijak do wypisanej tam treści. Dlatego napisałem. -
Przez Dirian · Opublikowano
Ostatnio skończyłem Common Side Effects, super animacja. Świetnie zarysowane i napisane postaci i relacje między nimi. Jest na HBO Max. -
Przez Krueger · Opublikowano
Tego to nikt ci nie zagwarantuje bo wszystko też zależy od konfiguracji Gorszy nie powinien być. Czasy kiedy sterczące anteny decydowały o zasięgu minął trochę temu. JAK się zdecydujesz na Ubiquiti to jedna uwaga. Pierwsze uruchomienie przez Aplikacje Unifi na telefonie po Bluetooth i po angielsku. Potem można przez WWW. Ja nie przeczytałem w necie i cały dzień myślałem, że mnie krew zaleje czego nie działa strona WWW po odpaleniu na kablu Warto założyć konto w Ubiquiti przypisane do e-maila i uruchomić zdalny dostęp. Bo wtedy poza domem zawsze jak np problem z Wi-Fi czy coś zajrzysz co się dzieje Zaktualizuje Unifi OS i Applikacje odrazy do najnowszej wersji wtedy aplikacja Network powinna już być po polsku trzeba przełączyć. Na Fonie aplikacja jest po angielsku. -
Przez bleidd · Opublikowano
Spoko, dzięki za opinię. Sens całego tematu był taki aby wyłuskać te 2-3 może 4 modele i je sprawdzić w praktyce. Na jutro mam jazdę Q5 umówioną, reszta jeszcze się nie odezwała.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi