ket_rab 227 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu @JeRRyF3D to tak nagle czy jakieś aktualizacje robiłeś?
JeRRyF3D 1 731 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Nie wiem. Dawno nie grałem. Dziś sesja z 2h i 3 crash.
sideband 1 789 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Robiłeś UV? To pewnie trzeba zrobić lekka korektę napięcia
JeRRyF3D 1 731 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Tak. Ale mam te nastawy ze dwa lata. Zaraz zbadam defaulta.
sideband 1 789 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Tylko między czasie zmieniają się stery nie wspominając o DLSS
Rico650 63 Opublikowano 48 minut temu Opublikowano 48 minut temu U mnie dzisiaj na RTX 4080 S przy oglądaniu filmu taki kwiatek wystąpił. W grach się nic nie dzieje, żadnych crashy nic. Sterownik na jakim to wystąpiło to 581.42. Po tym crashu zaktualizowałem do najnowszego, ale pierwszy raz od dawna takie coś się mi przytrafiło.
Adikon 141 Opublikowano 43 minuty temu Opublikowano 43 minuty temu Godzinę temu, maxmaster027 napisał(a): Wyglada na niestabilne GPU A weź puść z Power Limitem na 85%, 1 raz wystarczy nie musi byc 20loop. Karta na stock i tylko limit 85%? Da się tam ustawić na 1 przejazd?
Kadajo 7 438 Opublikowano 39 minut temu Opublikowano 39 minut temu Jak masz OC/UV to jest niestabilne.
Rekomendowane odpowiedzi