Sterowniki GeForce & NVIDIA App - temat zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ghostdog · Opublikowano
I tak to się kończy, jak z kranu przestają płynąć ruble Od kilku lat bez klubu i pieniędzy, teraz gra z jakimś amatorami. -
Przez Send1N · Opublikowano
Jakieś różnice na poziomie błędu pomiarowego między wersjami biosu mogą wynikać z tego że płyta pompuje ciut inne napięcia na procek i po prostu zegar cpu się minimalnie różni tyle, bios sam w sobie nie powoduje żadnych spadków wydajności. -
Przez j4z · Opublikowano
Przyszły te soczewki z Ali. Są ok. A wracając do tematu gier. No ogrywam Horizon Call off The Mountain. Nie jestem nawet w połowie, a już mi się nie chce. -
Przez Send1N · Opublikowano
Niestety nie więc tutaj nie pomogą mogę tylko napisać że swego czasu wentylatory fractala konkretnie terkotały mimo że każdy z tych modeli był na łożysku fdb np venturi hf, venturi hp czy GP-12 / GP-14 to samo wentylator w zasilaczu fractal ION, niczym mnie nie zaskoczył i standardowo terkotał także mam złe wspomnienia co do śmigieł od tej firmy. -
Przez Qrdello · Opublikowano
No to sam jestem ciekaw tego procka Nie powiem, bo udało mi się sporo razy kupić graty na OLX w bdb cenie. 3-4 lata temu odkupiłem od gościa lokalnie i7 4790k+z97+2x8gb ddr3 2133 za 350 ziko - wszystko opakowane, w oryginałach, z BQ Shadow Rock Pro. No generalnie praktycznie gotowy komp. Innym razem 2070s odkupiłem od faceta za 4 stówy, bo jak podjechałem do niego i zobaczyłem jakie jajo zrobił wciskając za grube termopady, to zjechałem z 8 stów o połowę. No i sam sprzedałem niedawno 5700x3d za 1150 zeta, 3080ti poszedł za 1750 - patrząc po tym jak potrafią czasem wisieć sprzęty to raz na ruski rok da się coś ugrać.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi