Sterowniki GeForce & NVIDIA App - temat zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez LeBomB · Opublikowano
Bo doszły do pułapu powyżej którego bardziej opłaca się spłacać kredyt na mieszkanie niż wynajmować? W sumie pytanie z uśmiechem, ale z drugiej strony całkiem poważne, bo faktycznie ceny najmu w Warszawie ustabilizowały się. Bo tak patrząc na ceny przekrojowo to chyba dużo zależy od regionu. W niektórych ceny rosną stopniowo, a w niektórych był skok, szczególnie 2022-2023 i ceny po tym skoku się utrzymały. -
Przez Jaycob · Opublikowano
No to już sam nie wiem. Trochę sprzeczne rzeczy ludzie piszą o tym level scalingu. Najciekawszy przykład jaki znalazłem: Anyway... Volk = mistrz! Jedna z ciekawszych postaci w tej grze. Jego pijackich opowieści mógłbym słuchać bez końca. Szkoda tylko, że takich charakterystycznych postaci jest tutaj stosunkowo mało. -
Przez SuLac0 · Opublikowano
gosc z Electormobility renault trucks. ale "clickbaity" lyknely to jak pelikany -
Przez Umpero · Opublikowano
Da się. Na stwojej płycie mam ustawione na normal. Natomiast teraz dostrajam pamięci w innym buildzie i tak zacząłem trochę zgłębiać ten temat. Być może to też moje odczucie, które nie ma pokrycia w faktach, ale mam wrażenie, że na mixed mogę bardziej zacieśnić timingi. -
Przez łukasz850 · Opublikowano
Jak oglądalem seriale, jak dzieci w meksyku wychowują się na wysypisku to rosjanie wcale nie mają najgorzej, my w prl też nie mieliśmy
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi