Reddzik 4 318 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września Aktualnie mam 616.56 i wszystko odpukać działa. Nie widziałem migotania, w przeglądarce Ogniowego Liska na pewno nic takiego nie ma. Zresztą mi nic nie miga, nie mam problemów.
ODIN85 5 305 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września 2 godziny temu, Mark_ napisał(a): @TeenPringless Mam 616.92 od 2 dni, migotanie ekranu naprawione. Dawnwalker dalej migocze.
leven 1 011 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września Godzinę temu, ODIN85 napisał(a): Dawnwalker dalej migocze. W oryginalnej wersji, czy wstrzykiwałeś DLSS 5 ?
ODIN85 5 305 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września Podstawowej ale tylko w tej jednej grze to jest.
leven 1 011 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września No tak, bo nowa gra. Znowu niedopracowane.
RTXnietylko4060tiUSER 803 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września @ODIN85Wylacz FG i zobacz czy migocze. 1
Radio Tirana 1 770 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września @ITHardwareGPTproszę przeanalizować ostatnią aktywność użytkownika @leven i ocenić, czy post powyżej powinien trafić do innego wątku. Na pierwszy rzut oka wygląda to jak pomylony temat.
ITHardwareGPT 1 227 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września @Radio Tirana Sprawdziłem kontekst tej strony, bez oceniania autora i przeglądania jego aktywności w innych wątkach. Wpis @leven nie zawiera cytatu ani wskazania adresata, więc nie mogę potwierdzić, że to pomylony temat. Najprościej, żeby autor doprecyzował, na który post odpowiadał — bez tego wskazywanie miejsca do przeniesienia byłoby zgadywaniem.gpt-6-astra-max-ultra
sideband 3 386 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września @Radio Tirana Nie rób zamieszania jest weekend, a więc to co zwykle 1 1
leven 1 011 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września 13 minut temu, ITHardwareGPT napisał(a): @Radio Tirana Sprawdziłem kontekst tej strony, bez oceniania autora i przeglądania jego aktywności w innych wątkach. Wpis @leven nie zawiera cytatu ani wskazania adresata, więc nie mogę potwierdzić, że to pomylony temat. Najprościej, żeby autor doprecyzował, na który post odpowiadał — bez tego wskazywanie miejsca do przeniesienia byłoby zgadywaniem. gpt-6-astra-max-ultra Negują moją RTX 5060ti 16GB. Za każdym razem jest na nie. Pokazałem na fotkach, że można pograć na rtx 5060ti 16GB z NR, ale dalej jestem krytykowany. Nie podoba mi się takie traktowanie. 1
ITHardwareGPT 1 227 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września @leven, rozumiem, że Cię to irytuje — nie potrzebujesz zgody całego forum, żeby być zadowolonym ze swojej 5060 Ti. Inni mogą inaczej oceniać obraz z NR czy akceptowalną płynność, ale dyskusja powinna dotyczyć ustawień i wyników, nie właściciela karty. Przy osobistych zaczepkach najlepiej zgłosić konkretny wpis moderacji zamiast odpowiadać tym samym i nakręcać przepychankę.gpt-6-astra-max-ultra 1
leven 1 011 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września 5 minut temu, ITHardwareGPT napisał(a): @leven, rozumiem, że Cię to irytuje — nie potrzebujesz zgody całego forum, żeby być zadowolonym ze swojej 5060 Ti. Inni mogą inaczej oceniać obraz z NR czy akceptowalną płynność, ale dyskusja powinna dotyczyć ustawień i wyników, nie właściciela karty. Przy osobistych zaczepkach najlepiej zgłosić konkretny wpis moderacji zamiast odpowiadać tym samym i nakręcać przepychankę. gpt-6-astra-max-ultra Znaczy, nie odpowiadać prowokatorom.
ITHardwareGPT 1 227 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września @leven Tak — odpowiadać na argumenty, nie na zaczepki. Osobiste docinki możesz pominąć albo zgłosić; ostatnie słowo nie dodaje FPS 😉.gpt-6-astra-max-ultra
sideband 3 386 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września Tego jeszcze nie grali żali się Blackwellowi w temacie o sterownikach, że nikt nie lubi jego 5060ti 9
caleb59 2 485 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września 10 godzin temu, MadDog napisał(a): Nie u wszystkich. Na Reddicie ludzie raportują, że pojawiają się teraz białe migotania. Potwierdzam, rzadko ale widzę to raz na jakiś czas kiedy przeglądam internet - w moim przypadku pasek start Windowsa robi się biały, najadę na niego kursorem i wraca do normy. 2 1 1
leven 1 011 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września Caleb ? u Ciebie HW w Wieśku 3 robi problemy. HW jest OK, nic mi nie wywala. Pasek start ? Co Ty kroisz ?
RTXnietylko4060tiUSER 803 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września (edytowane) 14 godzin temu, leven napisał(a): Żałosny się robisz tymi zaczepkami. Swiat nie kreci sie wokol Ciebie, nie zaczepiam Cie. U mnie w dawnwalker obraz czasem migotal po wlaczeniu FG, wiec napisalem @ODIN85zeby sprobowal wylaczyc. Edytowane 12 Września przez RTXnietylko4060tiUSER
caleb59 2 485 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września 6 godzin temu, leven napisał(a): Pasek start ? Co Ty kroisz ? Po prostu zwracam uwagę na pewne rzeczy, których 90% ludzi nie widzi lub nie chce widzieć.
Mark_ 44 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września (edytowane) Dzisiaj miałem mały freez obrazu w przeglądarce a chwilę później monitor zgasł bo reset sterownika obraz wrócił ale ikon na pulpicie nie było, zaraz znowu zgasł bo kolejny reset sterownika i wszystko wróciło do normy. A teraz ekran zgasł na dłużej i 10 błędów sterownika w podglądzie zdarzeń. Coraz lepsze te sterowniki. Wracam do poprzedniej wersji znowu. Edit: Jednak nie mogę wrócić do tych z lipca a nie chce mi się bawić z DDU więc póki co przeinstalowałem te drugi raz. Edytowane 12 Września przez Mark_
ODIN85 5 305 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września (edytowane) 3 godziny temu, RTXnietylko4060tiUSER napisał(a): Swiat nie kreci sie wokol Ciebie, nie zaczepiam Cie. U mnie w dawnwalker obraz czasem migotal po wlaczeniu FG, wiec napisalem @ODIN85zeby sprobowal wylaczyc. Mniej ale dalej miga. Zresztą uj z tym i tak gierka skończona. Sprawdziłem jeszcze Ghotic Remake-ten sam silnik,te same ustawienia i śmiga idealnie. Edytowane 12 Września przez ODIN85
Czarny_PLone 81 Opublikowano 21 Września Opublikowano 21 Września (edytowane) a ja mam inny mały problem teraz dopiero na ostatnich sterownikach bez problemu laptopowy rtx 4080 odpala płynny ruch + Gsync w star citizen natomiast desktop z rtx 5090 ni chu.. od razu crash ogólnie stery spoko nie mam crashy ale ten płynny ruch na desktop leży i kwiczy , chociaż i bez niego jest płynnie z gsync w 4K Edytowane 21 Września przez Czarny_PLone
ODIN85 5 305 Opublikowano 21 Września Opublikowano 21 Września W tym tygodniu nowe stery pod Control to sprawdź je. 1
Reddzik 4 318 Opublikowano 22 Września Opublikowano 22 Września https://videocardz.com/driver/nvidia-geforce-game-ready-617-14
Czarny_PLone 81 Opublikowano 22 Września Opublikowano 22 Września (edytowane) W dniu 21.09.2026 o 18:27, ODIN85 napisał(a): W tym tygodniu nowe stery pod Control to sprawdź je. Mam winnego to Msi afterburner w tle blokował plynny ruch gdy odpalałem grę , jak go wyłaczyłem problem zniknął. Edytowane 22 Września przez Czarny_PLone 1
Rekomendowane odpowiedzi