Skocz do zawartości

Sterowniki GeForce & NVIDIA App - temat zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, sideband napisał(a):

Możesz Twoja sprawa ;)

@maxmaster027

Wyniki w markach nie mają pokrycia w grach jeżeli chodzi boost w tym rzecz ;)

W obrębie tej samej architektury(w tym przypadku blackwell) maja. Te sterowniki przynosza poprawe wydajnosci nie tylko w port royal ale tez w grach. W grach jak to w grach, w jednej bedzie wiecej w drugiej mniej. Aczkolwiek te 591.44 złe nie sa. Powiedziałbym bardzo przyzwoite. 

Opublikowano

Nie widzę żadnych przyrostów wydajności w grach na 591.94 ;) Powtarzam 3dmarki nie mają żadnego pokrycia przekonasz się później o tym jak później znowu wydajność poleci w dół w markach, a w nowych grach będzie lepiej. Pod rekordy w markach to się dobierało konkretne sterowniki od zawsze ;) Najlepsze pod marki to nie najlepsze do gier.

Na 595 coś tam minimalnie drgnęło do góry.

Będzie czas to sobie potestuje kilka sterowników w kilku grach by mieć obraz.

Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, sideband napisał(a):

Będzie czas to sobie potestuje kilka sterowników w kilku grach by mieć obraz.

Na 595 problemem są cienie, ale nie we wszystkich grach. w RDR2 jakosc dziwnie cień ciągnie przed diliżansem tym śwmiesznym na koncu bencha. No ale wynik jest legitny 10% wyzszy. Z tym, że sa błedy graficzne ;/ Alan nie trybi. Reszta to działa dobrze i z reguły z jakimis przyrostami

Edytowane przez maxmaster027
Opublikowano

Pytam się co to jest za gówno? Sieknąłem DDU i zainstalowałem najnowsze na czysto + Nvidia App i żebym profilaktycznie nie sprawdzał logów to bym tego nawet nie zauważył - nie miałem żadnego problemu, nawet nie wiem kiedy się pojawiło. Ktoś coś?

IAZIczD.jpeg