Sterowniki GeForce & NVIDIA App - temat zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez leven · Opublikowano
Tomek ! Drucik, to jeden przewód tak ? A przewodów jest 6 w całej wiązce Poza tym, co to jest drucik kurde ? -
Przez tomcug · Opublikowano
9/10-letnie GPU kontra nowe gierki: https://ithardware.pl/testyirecenzje/rx_vega_64_vs_gtx_1080_test_w_nowych_grach-48817.html Ktoś zna bardziej długowieczne GPU? -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Nie wiem czy jest jakaś karta na ziemi lepiej wykonana jak ten nitro, dopracowanie detali, chłodzenie itp wszystko to jest absolutne top premium, do tego te wentylatory sa tak magicznie ciche ze nawet jak mają większe obroty to jest top of the top w kwesti kultury. Następny gen jak bym miał kupić radeona to tylko nitro. U mnie cewki było lekko słuchać ale pełna kultura i nie przeszkadzało to w użytku. Wygląd kwestia indywidualna ale dla mnie najpiękniejsza karta a te ledy to obłęd jak to na żywo swieci. Żadna karta nigdy nie zrobiła na mnie takiego wrażenia 😊 -
Przez Vulc · Opublikowano
I spoko. Taki mają zamysł, zobaczymy co z tego wyjdzie. Niestety gra nie dostanie żadnego dema, a bez możliwości zagrania chociażby przez 1-2h, nie będę się tego tykać. Za dużo znaków zapytania na gruncie mechanik, feelingu walki czy aktywności pobocznych. -
Przez Petru23 · Opublikowano
Wystawiłem ją pierwotnie za 18, co miesiąc w dół aż przy 13tys posypały się wiadomości i telefony, każdy - za dyche biere Bez oglądania, bez dzień dobry, bez ch c w d. Pełna kulturka 😎
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi