Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@azgan, to nie są właściwe tagi. Zapodam - #online #tpp

Opublikowano

Czyli była darmowa gra, za którą trzeba teraz zapłacić. Słuszne podejście jeżeli nie wierzy się we własny produkt a tak to chociaż zarobią na przed/sprzedaży. No i oczywiście nie zapomnijmy jeszcze o własnej walucie w grze i tonie szajsu do kupienia w płatnej grze. Na 100% będzie to w tej grze jak startowała z poziomu FTP. Biorąc to do kupy. Niech ten tytuł już zdycha. Na pohybel takim wydawcą. 

• Upvote 1
  • 10 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)

Odważnie, test tydzień po premierze BF6. Zapewne padną kolejne rekordy na steam, a tam płacz, że nie ma cen regionalnych. Ja się skusze na wersje podstawową bo z twego co widziałem, to w tej grze tam wszystko jest praktycznie dopieszczone.

Delta Foce wylatuje z dysku i wpada Arc Raiders i BF6.

Edytowane przez KaszaWspraju
Opublikowano
35 minut temu, KaszaWspraju napisał(a):

Odważnie, test tydzień po premierze BF6

Nie ma to zadnego znaczenia bo to sa calkiem rozne gry ;)  

Gra ma ponoc najlepsze udzwiekowienie w histori gier i ponoc lepsze niz w bfie nawet. Jestem ciekaw :D 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

U mnie wlatuje day1. 

BTW te kolorowe paski przy logo przypominają mi klimat pudełek na kasety VHS, bardzo często taki motyw na nich był. Albo paski, albo inne figury :P.

Spoiler

image.png.9a516bdf43eecdaa5b04ef6c3e5018ae.pngimage.png.1c066ce854f19637f993c62ad2dd7285.pngimage.png.2d6bbe465c666c94dd45132b4598443f.png

image.png

Edytowane przez babayaga
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, babayaga napisał(a):

No właśnie obok Tarkova i Hunta to może być najlepszy extraction shooter. Bo reszta gier z tego gatunku dla mnie słabiutka.

No ta IMO również do najlepszych należeć nie będzie. Średnia oprawa, generyczna, mało satysfakcjonująca rozgrywka. Pomijam już fakt, że bez sensownej ekipy na mikrofonach, nie ma nawet co podchodzić - randomi walą jak wściekli do dużych maszyn i chwilę później gryzą glebę. Hitboxy w przypadku walki z innymi Raiderami przedziwne. Zrobiłem kilkanaście rund, nie ma w tej grze nic porywającego, przyciągającego. Ot, klasyczne die-repeat.

Edytowane przez Vulc
  • Upvote 1