Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, dawidoxx napisał(a):

Z ciekawości jakie macie statsy, ilość zabójstw raiderów? :D 

Zero lub 1. Powieliłem jednego gracza, ale nie dobiłem, uciekł przez właz później, jak się doczołgał.

Edytowane przez KaszaWspraju
Opublikowano (edytowane)

Nie, wyzwania pomagają. Uczę się cały czas. Gram "naturalnie" i nie gonię za blueprintami, nie farmie niczego. Dopiero w drugim sezonie ubiłem królową. Nowa mapa odświeży grę. Do PVP maił być Maraton, ale po ograniu "bety" stwierdziłem, że nie jestem masochistą. Pozostał BF6 do postrzelania. Replaced wpadnie na dniach, jest w co grać. Embark mam jeszcze spore pole do popisu z ARC.

Opublikowano

A najnowsza moda to jest - farmisz te gówna pod projekt, bijesz się z waposzajsem, bijesz, 5, 8 minut, od groma wszystkiego wywalasz, zaczyna dymić... podbiega menda i zaczyna też strzelać, a potem szybko sam pierwszy po zdobyć... a jak coś powiesz albo TY pierwszy dobiegniesz, to wielkie zdziwienie! Tupet

Opublikowano
20 godzin temu, KaszaWspraju napisał(a):

Nie, wyzwania pomagają. Uczę się cały czas. Gram "naturalnie" i nie gonię za blueprintami, nie farmie niczego. Dopiero w drugim sezonie ubiłem królową. Nowa mapa odświeży grę. Do PVP maił być Maraton, ale po ograniu "bety" stwierdziłem, że nie jestem masochistą. Pozostał BF6 do postrzelania. Replaced wpadnie na dniach, jest w co grać. Embark mam jeszcze spore pole do popisu z ARC.

Samo pve znudziło mi się po 30-40h gry i od tego czasu pykam tylko pvp - mam większy fun z gry :D ale mam też kilku znajomych którzy grają od premiery i jeszcze nikogo nie zabili także r ozumiem że mozna czerpać przyjemność z takiego stylu.. 

Na liczniku steam ponad 600h wbite, ale połowa to gra rzucona do paska w idle ;) realnie mam coś koło 300h i jeszcze mi się nie znudziło

rrrrrrr.png

Czekam na nową mapke i kolejną ekspedycje 

• Like 1
Opublikowano

Ekspedycje zależą teraz nie od wartości zgromadzonego łupu, lecz od zadawanego obrażenia. Obrażenia trzeba zadawać w ciągu pięciodniowego okna. Daje to większą swobodę w przechodzeniu i zachęca do używania przedmiotów zamiast ich gromadzenia.

8ba06316-ae42-ARCRaiders_3rdExpedition-Infographic_Final.thumb.jpg.122db540072f6fbf4233b4240b5bf820.jpg

• Haha 1
Opublikowano

Ja również podzielam jego opinie, z tym że wolałabym osobne lobby PVP- PVE, bo generalnie strasznie irytujący są te szczury, które czekają na gracza w punktach ewakuacji. 

Dziś nowy patch, więc oby tchneli trochę życia w tą  grę, bo ma potencjał. 

Swoją drogą zbieram teraz blueprinty i jak do tej pory mam ich 56, I 16 duplikatow, które rozdaje innym napotkanym graczą.

Opublikowano
12 godzin temu, caleb59 napisał(a):

A tymczasem największe strimery specjalizujące się w extraction shooterach znowu wrócili z podkulonymi ogonami do Tarkova. :hihot: 

Szkoda tylko ze ludzie nie wrócili  i mają dosyć tego badziewia :E 

1111.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Gdyby gra zaoferowała pve z prawdziwego zdarzenia, byłbym zainteresowany. Nie mam zwyczajnie czasu ani ochoty na użeranie się z tanizną pokroju kamperów w punktach ewakuacji. Ani ekipy, żeby temu przeciwdziałać. Nie będę jednak płakać, jeśli nic takiego się nie pojawi. Ich gra, ich zasady. Nie wszystko musi być dla wszystkich, niektórym taki styl rozgrywki odpowiada. 

• Like 2
Opublikowano (edytowane)

U mnie około 98% meczy to dosłownie PvE, wszyscy grają jak w co-op. Ja w drugim sezonie powaliłem słownie 1 gracza. Na początku 3 coś było nie tak i zginąłem więcej razy niż przez cały drugi sezon. Powaliłem  również jednego gracza, byłem świadkiem jak "szczurował" i zatrzymałem go w ten sposób przed "lootowaniem". Teraz bez obawy gram całym arsenałem.

Opublikowano
2 godziny temu, Vulc napisał(a):

Gdyby gra zaoferowała pve z prawdziwego zdarzenia, byłbym zainteresowany. Nie mam zwyczajnie czasu ani ochoty na użeranie się z tanizną pokroju kamperów w punktach ewakuacji. Ani ekipy, żeby temu przeciwdziałać. Nie będę jednak płakać, jeśli nic takiego się nie pojawi. Ich gra, ich zasady. Nie wszystko musi być dla wszystkich, niektórym taki styl rozgrywki odpowiada. 

To samo, mam przegrane prawie 70h i ten tryb nie dla mnie jest, dla PvE bym zainstalował z powrotem. 

Opublikowano

To mamy zupełnie inne doświadczenia, jak grałem na premierę to praktycznie w każdym meczu dostawałem w plecy, aż sam zacząłem strzelać bez ostrzeżenia bo to był najlepszy sposób na przetrwanie. Współpraca czasem była, ale rzadko.

Może w grze zostali "dobrzy" gracze, a dzieciaki wypadły z obiegu? Nie wiem :E 

Opublikowano
2 godziny temu, galakty napisał(a):

Może w grze zostali "dobrzy" gracze, a dzieciaki wypadły z obiegu? Nie wiem :E 

Może jest tych gówniarzy mniej, ale jest ich jeszcze masa, wczoraj 3 krotnie zginąłem, przy evencie z harversterem w niebieskiej bramie, jakiś idiota strzelał graczom w plecy w tym zamieszaniu i tak łupili.

Niestety, ale jeszcze jest masa "szczurów" najwięcej chyba w nocnych rajdach/ i mapa Stella. 

Opublikowano

No to nie ma sensu wracać jak dla mnie, co za problem stworzyć drugi tryb PvE i dać ludziom pograć po pracy jak człowiek. Nie każdego jara dziecinna zabawa gdzie nie ma czasu na granie, a gra sama w sobie jest ciekawa. 

• Like 1
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Chyba już normalnie nie da się grać w tą gierkę, bo jest teraz ogromny wysyp "szczurów" jak tan francuzik z tego filmiku --> 

Dodatkowo jest akcja na klonowanie dosłownie wszystkiego.

Szkoda mi tej gierki, bo bawiłem się w niej naprawdę świetnie, ale teraz... szkoda nerwów, jeżeli devsi nie zaczną jakoś tego ogarniać, to już pozamiatane, wielu graczy już odeszło, ale Ci co pozostali też w końcu odpuszczą.

Edytowane przez Pitross20
  • Like 1